På PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste sneslynger til dine behov. Vores nyttige kategorifiltre gør det nemt at navigere og vælge. Brug filtrene til at sortere efter pris, mærke, type og funktioner. Du kan også sammenligne produkter side om side for at se forskelle og ligheder. Læs brugeranmeldelser for at få indsigt fra andre, der allerede har købt en sneslynge. Dette hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Med vores tjeneste er det enkelt at finde det produkt, der passer bedst til dig. Lad os guide dig gennem udvalget af sneslynger og gøre din søgning mere effektiv.
81 produkter
Batteri Sneslynge, Indsugningsbredde: 25 cm
Batteri Sneslynge, 1-trin, Projektører, Indsugningsbredde: 55.9 cm
Sneslyngen drives af en motor og samler sne op, som den derefter kaster et par meter væk. På den måde kan du for eksempel nemt flytte sneen fra vejen til vejkanten.
Sneslynger har forskellige drivmidler, for eksempel brændstof- og batteridrevne sneslynger og sneslynger med elektrisk ledning. Derudover kan sneslyngen også være en ettrins-, totrins- eller tretrinsmodel. Forskellen på disse er, at ettrinsslynger ikke løsner sneen, før den kastes væk, men skruen på indersiden er også den, der driver sneen gennem udkastet, hvilket gør den lidt svagere. Totrinsslyngen er mere kraftfuld, da den først tager sneen ind, derefter løsner den, så den bliver lettere at slynge og derefter kaster den ud.
Der findes forskellige teknologier i og størrelser på sneslynger, og det afhænger af, hvor du bor, hvilken model der er bedst. Hos vores nordiske naboer er der for eksempel ofte meget sne, men som regel er det pulversne, der er let og luftig. I Danmark sner det sjældnere, og når det sner, er det ofte vådt og tungt. Hvilken type sneslynge du køber afhænger også af, hvor ofte du skal slynge sne, hvor tykke snedriverne er, og hvor tætpakket sneen er. Se vores test af sneslynger for at sammenligne forskellige populære modeller.
Det er relativt enkelt at køre en sneslynge, da sneslynger normalt er selvkørende, hvilket betyder, at de bevæger sig fremad af sig selv. Din opgave er at styre den i den retning, den skal køre, hvilket du gør med håndtaget. På mange modeller kan du vælge hastighed ved at skifte gear, som normalt er let tilgængelige på sneslyngens styr. Mange sneslynger har snorestart, men nogle har også en elektrisk start, så du nemmere kan få dem i gang.
Mindre områder og let sne. En sneslynge med ét trin bearbejder ikke sneen, før den slynges ud (derfor 1-trin). De små og kompakte sneslynger har derfor en kortere kastelænge og kapacitet. Ved store snemasser og alt for tung sne må de ofte give op. Så du skal rydde regelmæssigt, og mens sneen er løs. 1-trinsslynger kan findes til både batteri og ledning.
Større områder og tung sne. En sneslynge med to trin eller tre trin er betydeligt kraftigere. Her bearbejdes sneen nemlig i et eller to trin, før den slynges ud. Det betyder en forøget kastelængde og meget større kapacitet. En sneslynge med benzinmotor er dominerende her. Men du kan finde også finde en sneslynge til havetraktoren, til din ATV – eller en heftig sneslynge til traktoren.
I Danmark er det sjældent snemasserne, som er udfordringen – det er mest tidsforbruget og din fysik. Men selv en sneslynge kræver lidt kræfter. Måske er en selvkørende sneslynge med elstart og servostyring en overvejelse værd og især, hvis området er stort.
Du bor sikkert i Danmark, når du læser vores tips. Så måske skal din sneslynge slet ikke i brug en sæson (eller to). Og hvor skal den så stå til næste snefald? Tænk derfor på størrelsen.
En sneslynge skal stå tørt og være ren for rester af vejsalt. Så holder den længst.