Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Pris eksklusiv fragt

Det er ikke uden grund iRobot Roomba 780 har fået ry for at være en af de bedste robotstøvsugere på markedet. Den er nemlig både effektiv, støjsvag og i stand til at gøre rent på alle typer underlag.

Siden 2000 har iRobot lavet robotstøvsugere, og med millioner af solgte eksemplarer på verdensplan, er iRobot en af de førende på markedet. Den status ændredes ikke, da iRobot Roomba 780 kom på markedet i 2012, for selvom den lille runde rengøringshjælper umiddelbart ligner sine forgængere, er den endnu bedre. Under skjoldet gemmer der sig nemlig ny robotteknologi, der gør iRobot Roomba 780 til en fremragende robotstøvsuger.

En af de vigtigste forbedringer er iRobot Roomba 780s nye navigationssystem, der er så avanceret, at støvsugeren ikke alene registrerer sine omgivelser effektivt, men også lærer rengøringsarealet bedre at kende for hver støvsugning. Det betyder, at hver støvsugning vil være både mere effektiv og hurtigere end den forrige, fordi støvsugeren for eksempel vil finde ud af, om det giver bedre mening at støvsuge med cirkelbevægelser, lange fejebevægelser eller frie bevægelser på områder med mange forhindringer.

Derudover er iRobot Roomba 780 også udstyret med en særlig sensor, der er i stand til at opdage særligt beskidte områder og tilpasse rengøringen til dem. Teknologien kalder iRobot Dirt Detect Series 2, og det betyder for eksempel at støvsugeren kan skelne mellem for eksempel sand, brødkrummer eller større typer skidt og dermed tilpasse rengøringen, så den bliver så effektiv som muligt. Det minimerer for eksempel risikoen for at du behøver ”tørre efter,” selvom robotstøvsugeren er stødt på et mere end almindeligt beskidt gulv.

Denne teknologi er ikke den eneste nyskabelse, der giver dig mere tid til det, du har lyst til, fordi du så kan bruge mindre på rengøringen. For eksempel har iRobot også yderligere udviklet planlægningsmodulet, så det er nemmere end nogensinde at bestemme, hvornår der skal støvsuges. Med simple berøringsfølsomme knapper på iRobot Roomba 780 er det nemt at indstille støvsugeren til en specifik ugedag, dato eller hvornår på dagen man gerne vil have støvsuget, så man for eksempel ikke risikerer at blive forstyrret af den lille robotstøvsuger under middagsselskabet.

Som tidligere modeller sørger iRobot Roomba 780 også for sin egen sikkerhed ved for eksempel at registrere trapper eller andet, der kan give skader på maskinen. Den sørger også selv for at søge tilbage til ladestationen, når det er nødvendigt, ligesom iRobot Roomba 780 er beklædt med bløde gummikanter, der sørger for a støvsugeren ikke giver ridser og skræmmer hvis den skulle ramme et møbel eller lignende.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,3

(547 anmeldelser)

 • 5
  61%
 • 4
  23%
 • 3
  6%
 • 2
  4%
 • 1
  5%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnRoomba 780
Produktegenskaber
EgenskaberPoseløs
FiltertypeHEPA filter
Favorit
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem