Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
iRobot Roomba 880

iRobot Roomba 880

dB, Batteritid min
Pris 5.892 kr.
Pris eksklusiv fragt

Med iRobot Roomba 880 får du en af markedets absolutte bedste robotstøvsuger.

Den smarte iRobot Roomba 880 er en fantastisk maskine. Denne smarte robotstøvsuger sørger for at gøre alt arbejdet for dig i hjemmet. Aldrig har dit hjem set renere ud end efter, at du anskaffer dig denne robotstøvsuger. Med et avanceret rengøringsprogram sørger den for at støvsuge hele dit hjem hver eneste dag.

Det som gør netop denne model speciel er den avancerede Aeroforce 3-Stage Cleaning System, der fjerner op til 50 % mere snavs end andre robotstøvsugere. Med den effektive sugeevne kan den fjerne alt lige fra snavs til hår og andet skrald, der skulle være havnet på gulvet uden nogle problemer.

Det har aldrig været lettere at anvende en robotstøvsuger end med den nye iRobot Roomba 880. Alt du skal gøre er nemlig at trykke på rengøringsknappen, når du ønsker det, og så sørger den ellers for alt arbejdet. Den kan køre rundt til alle rummene i huset eller lejligheden, og den sørger også for at køre under møbler og rengøre grundigt der. Den er programmeret til at registrere, hvor meget skidt den samler op de forskellige steder, så den automatisk sørger for at bruge lidt ekstra tid og energi, der hvor det er ekstra beskidt.

iRobot Roomba 880 er den perfekte hjælp i hjemmet og er særlig godt egnet til jer, der har kæledyr. Den er nemlig udviklet til også at være særlig god til at suge hår op. En anden utrolig dejlig ting ved at anvende denne støvsuger er, at den er fuldstændig vedligeholdelsesfri. Når du først har anskaffet den, kan du altså blot læne dig tilbage og nyde, at den gør arbejdet for dig. Den smarte Roomba 880 robot har også et indbygget Virtual Wall lyssystem, der sørger for, at den registrerer, når den er inde i et rum og gør dette rum færdigt, før den fortsætter. Dette er blandt andet med til at gøre batteritiden endnu længere, end den i forvejen er på iRobotterne.

Den er også udviklet til at registrere, hvor der er trapper, ledninger og andre farlige områder, så den ikke køre udover og forvolder skade. Den skriver også, hvor meget snavs der er i posen, så du ved præcis, hvornår den skal tømmes. Hvis du er i tvivl om, hvor på markedet du skal lede efter robotstøvsuger, så behøver du ikke længere at kigge videre. iRobot Roomba 880 har nemlig det hele.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,2

(1114 anmeldelser)

 • 5
  62%
 • 4
  17%
 • 3
  7%
 • 2
  7%
 • 1
  7%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt

Produktnavn

Roomba 880
Produktegenskaber

Egenskaber

Rechargeable

Filtertype

HEPA filter

Genopladelig

Ja

Højde

91.4 mm

Bredde

353.1 mm

Dybde

353.1 mm
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem