1. Hjem & Husholdning
 2. Hvidevarer
 3. Robotstøvsugere
500+ overvåger
Roborock S6
Roborock Logo

Roborock, 58 dB, Batteritid 150 min

Sammenlign priser fra 2.990 kr. til 5.356 kr.
·

Placering 6 i Robotstøvsugere

Vælg farve
ANNONCE

Fra Roboteksperten.dk

Xiaomi RoboRock S6 Robotstøvsuger, sort

3.199 kr.
Annonce
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Annonce

Licotronic

fra3.219 kr.

Byghjemme

fra3.299 kr.

Scandea

fra3.890 kr.

Gixmo

fra4.485 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.7

Baseret på 139 anmeldelser

 • 5

  75%

 • 4

  23%

 • 3

  0%

 • 2

  1%

 • 1

  1%

Michelle-jensen
Niveau 2·en måned siden

God hjælp til travle familier

Super effektiv støvsuger som tager det værste (selvfølgelig ikke paneler og de smalleste kroge). Den 5. stjerne mangler fordi jeg ikke er helt tilfreds med moppefunktionen. Det er dog fedt at den er der (den er bare ikke så effektiv som jeg troede).

Klart den bedste jeg har haft

Køre perfekt og laver et godt billede af huset, kører ikke 2 gange samme sted. Er virkeligt glad for den.

Uvurderligt medlem af familien

Det er min første robotstøvsuger, så jeg har ikke meget at sammenligne med, men det er så godt. Ved du ikke, hvad jeg ville gøre uden det? Det kører ikke uden formålsløst, men kører rundt i værelserne i et optimalt mønster, så det gør det hurtigt uden at gå glip af noget. Resultatet vil altid være et rent og dejligt hjem. Hvis du kører det ofte, får du heller ikke et problem med støv i hjørnerne. Den støvtørring funktion er faktisk temmelig god den ene med at køre en gang om ugen for virkelig at få mindre partikler off også. De to negative ting, jeg kan tænke på, er: 1. Motoren til hjulene lyder lidt unødigt dårligt, selvom du trækker ned på sugekraften, hører du, når den kører mere end selve sugemotoren. 2. Den app er lidt nøjeregnende, især når det kommer til at opdele værelser. Der er en begrænsning på, hvor mange afdelinger du kommer til at gøre, og finjustering afdelinger er lidt konstant, men du behøver virkelig kun at gøre det én gang.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Roborock S6 er 2.990 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 33 butikker.

Sammenlign alle Roborock Robotstøvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.