Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Sony DualShock 4 - Black (PlayStation 4)

Sony DualShock 4 - Black (PlayStation 4)

Gamepad, PS3, PS4, Trådløs, Kabel
Flere egenskaber
fra 298 kr. til 629 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Sony DualShock 4 (PS4) er den nyeste controller til Playstation, og den er særligt designet til Playstation 4. Med en række nye innovative funktioner og godt designede og gennemtænkte nyskabelser, er Sony DualShock 4 (PS4) Sonys bedste controller til dato og måske den bedste controller til en spilkonsol nogensinde.

Sony DualShock 4 (PS4) er en gen- og gennemtænkt opgradering af DualShock 3, og som udgangspunkt en videreudvikling af det oprindelige Sony Playstation controller-design, der først kom til verden for 20 år siden, da Sony lancerede den første Playstation. Derfor ligner Sony DualShock 4 (PS4) egentlig også sig selv med de to små joystick til tommelfingrene, aftrækkere foran og de klassiske funktionsknapper ovenpå controlleren. På Sony DualShock 4 (PS4) er de to tommelfingerjoysticks markant forbedrede i forhold til forgængeren. De er nu konkave og udstyrede med en lille, blød kant på toppen, der gør at fingeren ikke glider af i et kritisk øjeblik. Samtidig er de to joysticks en smule mindre, hvilket giver controlleren en mere ergonomisk følelse.

Men selvom controlleren umiddelbart ligner sig selv, er det ikke kun småjusteringer, der adskiller Sony DualShock 4 (PS4) fra forgængeren. Der er også markante forandringer i forhold til tidligere versioner. For eksempel en indbygget højttaler og en lysstribe bag på controlleren, der for eksempel indikerer med rødt, når det er ved at være tid til en opladning. Controlleren kan i øvrigt oplades med et mini-usb-stik tilsluttet fronten på PS4.

En af de største nyskabelser er en touchpad, der er placeret midt på controlleren. Touchpadden er klikbart, og fungerer fuldt ud efter hensigten, ligesom det er placeret strategisk, så det er svært at komme til at trykke på ved et uheld. Touchpadden er integreret i en række spil, og er en velkommen nyskabelse ved Sony DualShock 4 (PS4). En anden og ligeså vellykket tilføjelse er den såkaldte “share” knap. Den er placeret hvor “select” tidligere var på Sony Playstations controllere, og med denne knap bevæger Sony Playstation for alvor ind på de sociale medier. PS4 optager nemlig automatisk de seneste 15 minutters spil, og med et enkelt tryk på “share”-knappen, kan du gemme en spilsekvens eller et screeenshot og let dele det på sociale medier. Samtidig er det også gennem denne funktion, du kan live-streame dit spil.

Sony DualShock 4 (PS4) er den klassiske Playstation controller i en ny version, der både byder på det gennemprøvede, velkendte design og nye, gennemførte nyskabelser. Den er funktionel og behagelig at bruge og en klar forbedring i forhold til forgængeren til PS3.

Produkt
ProduktnavnDualShock 4 - Black (PlayStation 4)
Produktegenskaber
Type
Gamepad
TilslutningTrådløs, Kabel
PlatformPS4, PS3
EgenskaberVibrationer, Bevægelsesstyring, Trackpad, Højttalere, Høretelefon
FarveSort
Udgivelsesår2013
BatteriLithium-ion
InterfaceBluetooth, USB Type-A
Analog Styrepinde2
D-blokke1
Knapper14
Vægt219 g