Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Microsoft Xbox One Wireless Controller - Black

Microsoft Xbox One Wireless Controller - Black

Gamepad, Xbox One, PC, Trådløs, Kabel
Flere egenskaber
fra 307 kr. til 670 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Denne trådløse Xbox One-controller er den officielle controller til Microsofts nyeste konsol på markedet. Controlleren minder på mange områder om controlleren til dens forgænger Xbox 360, men der er skam sket en række forbedringer, hvis man sammenligner den nye og gamle controller. Den primære årsag til, at Xbox One-controlleren ligner controlleren til Xbox 360 skyldes designet, der er mere eller mindre identisk. Det giver også rigtig god mening, at Microsoft har holdt fast i dette design, da dette design medvirker til, at controlleren ligger ekstremt godt i hånden på brugeren.

En Xbox One-controller er helt præcist forbedret på mere end 40 områder i forhold til Xbox 360-controlleren. En af disse forbedringer vedrører vibratoren i controlleren. Den nye controller indeholder vibrationsmotorer, der sender vibrationer ud i spillerens fingerspidser. Dette bidrager til at gøre det til en yderst livagtig oplevelse at game på en Xbox One.

Controlleren består af to forskellige styrepinde, en i højre side og en i venstre side. Controlleren består ydermere af en række forskellige taster. Tasterne i højre side bruges i forbindelse med spil til konsollen, mens de midterste taster primært bruges til at navigere rundt i Xbox Ones styresystem. Der er ligeledes nogle taster på toppen af controlleren, og disse bruges tilmed i forbindelse med spil til konsollen.

Controlleren er yderst robust, og hvis man passer godt på den, er vi ikke i tvivl om, at den holder i rigtig mange år. Det kan dog ske, at man bliver en smule frustreret, hvis man taber et spil af den eller anden karakter, og her er det ikke umuligt at frustrationerne går ud over controlleren. Dette er selvfølgelig ikke optimalt, men heldigvis er controlleren så robust, at den i et vist omfang kan overleve angreb fra ”dårlige tabere”.

Xbox One-controlleren er trådløs, hvorfor forbrugeren selvsagt slipper for at bøvle med en masse ledninger, som han/hun eller andre kan risikere at falde over. Det trådløse system fungerer uden problemer, og spilleren kan faktisk sidde relativt langt væk fra konsollen uden at opleve signalproblemer. Når man tilslutter sin controller til sin konsol første gang, skal man trykke på en lille knap på både controlleren og konsollen. Denne knap fortæller konsollen og controllen, at disse produkter skal interagere. Dette plejer ikke at tage lang tid, før produkterne samarbejder, og når forbindelsen mellem disse er oprettet, husker produkterne det, hvilket vil sige, at næste gang man tænder sin controller, er denne allerede forbundet til ens konsol. Det er faktisk så smart lavet, at så snart man tænder sin controller, der i forvejen er forbundet til ens konsol, så tænder konsollen også automatisk.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnXbox One Wireless Controller - Black
Produktegenskaber
Type
Gamepad
TilslutningTrådløs, Kabel
PlatformPC, Xbox One
EgenskaberProgrammerbar knapper, Vibrationer
FarveSort
Udgivelsesår2013
BatteriAA
InterfaceUSB, Radio Frekvens(RF)
Analog Styrepinde2
D-blokke1
Knapper11
Vægt490 g
Log ind
Bliv medlem