Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Apple Airport Express V3

Apple Airport Express V3

Kabel/DSL Router/Gateway, 802.11a/b/g/n, 1 LAN porte
Fra 849 kr. til 933 kr.
Pris eksklusiv fragt

Trådløs router fra Apple med ny og hurtig teknologi.

Apple Airport Express V3 er en ny smart router, der gør det let at forbinde alle dine trådløse enheder i hjemmet. Denne router er designet med det formål at gøre din hverdag lettere. Den fungerer som en station, der er samlingspunktet for alle dine trådløse enheder. Det vil altså sige, at du kan forbinde den med din mobiltelefon, din tablet, dit fjernsyn, din printer, dit anlæg og så videre. Herved kan du altså let og hurtigt få forbindelse med alle dine enheder uden nogen ledninger eller kabler.

En stor fordel ved Apple Airport Express V3 er blandt andet, at du kan printe fra alle steder i hjemmet og fra alle dine enheder. Uanset om du sidder på din computer eller på din tablet, kan du altså med et enkelt klik forbinde den med din printer og udskrive direkte uden at skulle sende dokumenter eller billeder frem og tilbage. Det er den nyeste trådløse teknologi fra Apple, der gør dette muligt og samtidig enkelt. Hvis du før har prøvet Apple produkter og kender til deres måde at arbejde på, vil det være både let og hurtigt for dig at komme i gang med denne smarte station.

For dig der ikke er bekendt med Apple produkter, medfølger der en guide til at komme i gang med en nem opsætning, så du lynhurtigt kan nyde glæde af denne nye teknologi. Udover at være smart til at printe mellem dine forskellige enheder, så kan den også være god til at afspille musik. Du kan nemlig trådløst forbinde den med dit stereoanlæg. Det vil sige, at du altså kan afspille lydfiler, Youtube eller andet direkte igennem dit stereoanlæg via din nye Apple Airport Express V3.

Den er lille og kompakt, så den ikke fylder meget i hjemmet, og samtidig er den let at have med dig på farten, hvis du vil benytte den andre steder end i hjemmet. Apple Airport Express V3 understøtter dual-band 802.11 n Wi-Fi.

Det som mange benytter denne smarte lille box til er at afspille musik og andet fra deres iTunes direkte igennem stereoanlægget. Boksen giver dig nemlig muligheden for trådløst at forbinde dine enheder og dit stereoanlæg med iTunes, så du fra telefonen, iPaden eller computeren kan afspille alle dine yndlingssange direkte fra iTunes. Dit nye Apple Airport Express V3 er altså kernen i samarbejdet mellem dine andre Apple enheder.

Lignende produkter

Anmeldelser

4,1

(396 anmeldelser)

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Anmeldelser skrevet af PriceRunner Plus-medlemmer

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnAirport Express V3
Type
TypeKabel/DSL Router/Gateway
Trådløst
Wi-FiJa
Wi-Fi Standard802.11a/b/g/n
802.11bJa
802.11gJa
802.11nJa
Tilslutninger
WAN porte1
USB-porte1
USB 2.0 porte1
LAN porte1
Netværk
LAN overførelseshastighed100 Mbps
Dataforbindelses protokolEthernet , IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Transport protokolIPSec, PPTP, L2TP, PPPoE
FjernstyringsprotokolSNMP
Krypterings algoritme
WPA, WPA2, 128-bit WEP
Firewall beskyttelseJa
NAT supportJa
DHCP supportJa
OverensstemmelsesstandarderIEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Mål
Bredde9.8 cm
Dybde9.8 cm
Højde2.3 cm
Vægt0.24 kg
Relateret
OpsætningsbarNej
Inkl. print serverJa
Favorit
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem