Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Electrolux EDP2074PDW Hvid

Electrolux EDP2074PDW Hvid

(7 kg) Frontbetjent, Kondenstørretumbler, Energi klasse (B)
Fra 2.999 kr. til 3.895 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Denne tørretumbler fra Electrolux er en maskine, som tørrer dit tøj hurtigt og effektivt. Samtidig sørger den for en skånsom behandling, så tøjet ikke bliver slidt.

Med denne intelligente Electrolux EDP2074PDW kan du være helt sikker på, at dit tøj får den helt rigtige tørring. Electrolux EDP2074PDW er udstyret med det såkaldte OptiSense-system, som tilpasser tørretiden efter mængden af tøj og tøjets fugtighed. Maskinen kører altså ikke i længere tid end nødvendigt. På den måde tørres dit tøj effektivt, men uden overtørring som kan skade tøjet. Du kan også være sikker på, at Electrolux EDP2074PDW ikke bruger mere elektricitet end højst nødvendigt.

Maskinen kan rumme helt op til 7 kg. tøj eller andre produkter. Det betyder, at den også kan have plads til tungere emner, som eksempelvis en stor dyne eller en tung jakke. Du behøver ikke nødvendigvis kæmpe for at fylde maskinen helt op til kanten, da det intelligente OptiSense-system automatisk forkorter tørringen, hvis maskinen ikke er fyldt op.

Electrolux EDP2074PDW er en kondenstørretubler. Det vil sige, at den blot skal sættes i en stikkontakt og ikke behøver adgang til afløbet. Kondensvandet opsamles i vandbeholderen i bunden af maskinen. Du kan let selv tømme vandbeholderen, når maskinen har kørt et par tørringer. Er der en afløbsslange monteret, vil den selv pumpe vandet væk.

Udover de almindelige standardprogrammer, har Electrolux EDP2074PDW en lang række specielle programmer, som du kan bruge, hvis du vil give dit tøj den helt rigtige og mest skånsomme behandling. Electrolux EDP2074PDW kan blandt andet indstilles til programmerne Skånsom/finvask, Strygelet plus, Opfriskning, Blandet bomuld/syntetisk, Sportstøj, Tidsstyret og Uld genopfriskning. Alle programmer sørger for at tromlen roterer begge veje, så tøjet frigøres og ikke filtres sammen. Det giver mere krølfrie resultater, så du kan springe over strygningen eller klare dig med en let strygning.

På maskinens lille display øverst i panelet, kan du altid høje øje med, hvor lang tid din vask tager, og hvor lang tid der er tilbage af den igangværende vask. Her kan du også anvende den udskudte start-funktion, så tørringen først starter, når du ønsker det. På den måde kan du sikre, at tøjet er helt tørt og friskt, lige når du kommer hjem fra arbejde. Eller at maskinen ikke kører og støjer, mens du har gæster.

Maskinen har en vendbar dør, så du selv kan bestemme, om skal åbnes fra højre eller venstre. Det er praktisk, hvis Electrolux EDP2074PDW skal stå et sted, hvor pladsen er begrænset.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnEDP2074PDW
Produktegenskaber
Type
Kondenstørretumbler
BetjeningFrontbetjent
Energiklasse
B
Kapacitet
7.0 kg
Farve
Hvid
Lydniveau65 dB
KonstruktionFritstående tørretumbler
EgenskaberDisplay, Udsat start, Vendbar dørhængsling
Tromlevolume104 L
BetjeningspanelKnapper
Energiforbrug (kWh/år)504
Bredde60 cm
Højde85.0 cm
Dybde54.0 cm
Bredde60.0 cm
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her