Siemens KI81RAF30

Siemens KI81RAF30

Integrerbar køleskab, Energiklasse A++, 319 liter, højde: 17.72 cm bredde: 55.8 cm, Dynamisk kølingsystem, Åben dør advarsel, Indbygget lys
Flere egenskaber
fra 5.612 kr. til 7.515 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Stort, rummeligt og miljøvenligt køleskab fra Siemens med plads til hele 319 liter køl.

Hvis du leder efter et stort og rummeligt køleskab, der samtidig sparer på strømmen, er denne nye model fra Siemens et godt valg. Med hele 319 liters kølemulighed, kan du få plads til alle dine ting og samtidig holde god orden i køleskabet.

Den er udstyret med en masse ekstra lækre funktioner som for eksempel den smarte døralarm. En lækker detalje som mange køleskabe mangler, men som denne Siemens model er udstyret med er den elektroniske temperaturstyring, der justeres ved hjælp af et touch display. Med den seneste smarte teknologi holder hele køleskabet præcis den samme temperatur ved at fordele kulden til det hele. Dette har specielt været savnet på ældre modeller, hvor det er væsentlig koldere, der hvor køleelementerne sidder.

Med et akustisk advarselssignal der giver lyd fra sig, hvis døren ikke lukkes, kan du altid være sikker på, at køleskabet er lukket og holdes koldt. Inde i køleskabet kan du glæde dig over de lækre LED lys, der lyser hele køleskabet op, uanset hvor mørkt rummet er. Den er i et smart design, hvor der både er metaldetaljer udenpå, men også på fine detaljer indeni køleskabet.

Der er syv hylder med et specielt sikkerhedsglas, hvoraf hele seks af dem er justerbare, så du kan få plads til lidt af hvert, uanset hvor stort eller småt det er. En anden lækker detalje ved dette køleskab er den såkaldte HydroFresh skuffe til frugt og grøntsager. Den er nemlig designet til specifikt at holde frugt og grønt ekstra friskt, hvilket betyder at du kan nyde af dine frugter og grøntsager dobbelt så længe som i et ældre køleskab.

En lækker detalje i køleskabet er også den forkromede flaskeholder, hvor du kan have alt lige fra cola til vin. Den leveres med hængsler på højre side, men hvis det ønskes modsat, er døren justerbar. Dette er specielt også smart, hvis i skal flytte, så i kan få køleskabet åbnet, præcis som i ønsker det, selv i et nyt hjem. Det som virkelig er tiltrækkende ved den her model udover alle de andre fordele er dog, at den er yderst miljøvenlig. Med en A++ energimærkning er du sikret dig, at du værner mod miljøet, og med et forbrug på blot 116 kWh pr. år, er den også rigtig billig i drift. Du får altså et rummeligt og lækkert køleskab, der samtidig sparer dig for penge på sigt og værner mod miljøet.

Produkt

Produktnavn
KI81RAF30

Produktegenskaber

Type
Integrerbar køleskab
Energiklasse
A++
Kapacitet
319 L
Lydniveau
37.0 dB
Kølehylder/bokse
9
Døråbning
Vendbar dør
Egenskaber
Dynamisk kølingsystem, Åben dør advarsel, Indbygget lys
Energiforbrug (kWh/år)
116.0
Spænding
240 V V
Højde
17.72 cm
Dybde
54.5 cm
Bredde
55.8 cm
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis