Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Wacom Cintiq 13HD

Wacom Cintiq 13HD

Kabel, Integreret skærm, Skærmopløsning 1920x1080, PC, Mac OS, Aktive tegneareal A5, Skærmstørrelse 13.3", Vægt 1200g
Fra 6.635 kr. til 8.999 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Amazon DE

Wacom Cintiq 13HD ... h language version

Wacom Cintiq 13HD Int... ish language version

Wacom Cintiq 13HD Interactiv... y - English language version

6.691 kr.
6.635 kr. ekskl. fragt
Til butik
AJ Data

Wacom Cintiq 13HD

Wacom Cintiq 13HD

Wacom Cintiq 13HD

8.155 kr.
8.126 kr. ekskl. fragt
Til butik
Kontorsyd

Wacom Cintiq 13HD

Wacom Cintiq 13HD

Wacom Cintiq 13HD

8.394 kr.
Fri fragt
Til butik

Wacom Cintiq 13HD er en moderne tegneskærm, der gør det lettere end nogensinde at være kreativ.

Denne topmoderne tegneskærm er lavet til dig, der gerne vil udfolde dig kreativt. Uanset om det er i form af simple tegninger, kreative hobbytegninger eller professionelle arkitekttegninger, så vil du opleve en enorm tegneglæde, når du anvender den nye Wacom Cintiq.

Hvis du før har anvendt en tegneskærm, ved du hvor effektivt et stykke værktøj det er både for dig, der vil bruge den i hjemmet såvel som på arbejdet. Med en masse smarte funktioner, der gør det let og overskueligt at lave forskellige tegneprojekter, er den nye Wacom Cintiq model blandt de absolut bedste på markedet.

Her får du et kvalitetsprodukt, der kan glæde alle tegnere. Ved at tegne direkte på skærmen bliver det lettere at være kreativ, da du ikke skal slette, kopiere eller scanne noget, men i stedet lynhurtigt har muligheden for digitalt at redigere dine tegninger. Den 13.3” HD skærm har et fantastisk billede og kan vise intet mindre end 16,7 millioner forskellige farver. Når du kombinerer dette med den avancerede berøringsoverflade og en opløsning på 1920x1080 pixels, får du et mesterværk inden for skærmteknologi.

Den gode skærm og den effektfulde medfølgende Pro Pen, der har 2048 forskellige trykniveauer, gør at du nu kan lave detaljer, som du aldrig før fandt mulige. Med den medfølgende stander kan du vælge tre forskellige arbejdsniveauer, men skærmen er også designet til at ligge godt i skødet, hvis du fortrækker dette. Der er altså virkelig lagt op til, at du skal få en god brugeroplevelse.

Wacom Cintiq 13HD er også udviklet til at være let at anvende for dig, der aldrig før har benyttet dig af en tegneskærm. Der medfølger nemlig en utrolig brugervenlig installationsguide, som kan få dig hurtigt i gang og samtidig tilpasse din tegneskærm, så den passer til netop dine behov. Desuden er hele tegneoverfladen lavet overskueligt, så det bliver let for dig at navigere og redigere, således at du hele tiden kan forbedre dine tegninger på ingen tid. Med en vægt på 1,2 kg er den let at have med på farten, hvis du skal tegne både i hjemmet, på arbejdspladsen eller på ferien. Leder du altså efter det ultimative tegneværktøj, der kan forbedre dine tegnekundskaber og give fantastiske resultater, så er den nye Wacom Cintiq 13HD altså en god investering.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnCintiq 13HD
Produktegenskaber
Trykniveau2048
Aktive tegnearealA5
Skærmstørrelse13.3 "
Skærmopløsning1920x1080
Billedformat16:9
FarveSort
Aktivt område (højde)299 mm
Aktivt område (bredde)171 mm
EgenskaberIntegreret skærm
PlatformMac OS, PC
Antal knapper4
Tilslutninger
TilslutningKabel
USB tilslutningJa
Størrelse
Vægt1200 g
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her