Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Miele Complete C3 PowerLine

Miele Complete C3 PowerLine

Alm. støvsuger, Pose, 890 W, Energiklasse: C , AirClean , Teleskoprør, 5.4kg, Støjniveau: 77dB
Fra 1.287 kr. til 2.199 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Miele er en af de helt store spillere, når det kommer til støvsugere, og det er der god grund til. I mere end 100 år har firmaet leveret forskellige produkter til hjemmet, og de gør det stadig som en af de bedste overhovedet.

Miele Complete C3 PowerLine bliver virkelig rost for at give dig en støvsuger til en lav pris, der sikrer dig en kvalitetsoplevelse inden for rengøring de næste mange år. Støvsugeren er utrolig holdbar og slidstærk – den kommer hverken til at give op efter et par enkelte år eller at gå i stykker for et godt ord. Støvsugeren kommer med en pose på 4.5 liter, og kan rengøre i en radius på 11 meter.

Miele Complete C3 PowerLine kommer til at give dig en ganske fornuftig all-around oplevelse, når det kommer til at få dine gulve og tæpper rene. Her ligger støvsugeren gennemsnitligt på et B inden for rengøringsevneskalaen. Sugeevnen ligger på 1200W, og du vil derfor opleve, at støvsugeren ikke har problemer med at suge de større og mere besværlige ting.

Miele vil gerne gøre støvsugeoplevelsen så behagelig og nem som muligt for forbrugeren, og det kan mærkes, når man bruger Complete C3 PowerLine. Designet er for det første ikke til at overse – Miele leverer et virkelig flot produkt, der kommer til at passe ind i langt de fleste hjem. Derudover kommer støvsugeren med et låsesystem, så når forbrugeren samler støvsugeren lyder der et klik, så de er sikre på, at det hele er samlet ordentligt, inden de går i gang med at støvsuge. Denne form for service og velgennemtænkthed går igen gennem hele oplevelsen med produkter fra Miele, så du kan virkelig forvente dig en støvsugeoplevelse ud over det sædvanlige, når du bruger Complete C3 PowerLine.

Den høje sugeevne gør, at det bliver til en relativt hurtig oplevelse at gøre rent med Complete C3 PowerLine, og Miele hjælper derfor til at lade bruge tid på de ting, du virkelig gerne vil lave. Når du er færdig og skal pakke støvsugeren sammen, trykker du ganske enkelt bare på en knap på maskinen med foden, og så bliver ledningen rullet op. Støvsugeren kommer derudover med en låsemulighed til slangen, så støvsugeren kan stå parkeret frit i rummet, hvis du vil have en pause fra arbejdet undervejs. På denne måde er Miele Complete C3 PowerLine virkelig en god mulighed, hvis du vil have en støvsuger, der gør det så nemt, hurtigt og rart for dig som muligt at gøre rent.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnComplete C3 PowerLine
Produktegenskaber
Type
Alm. støvsuger
EnergiklasseC
Motoreffekt
890 W
EgenskaberTeleskoprør
Støjniveau77.0 dB
OpsamlingPose
Opsamlingskapacitet4.5 L
Filtertype
AirClean
Rengøringsevne v/ hårdt gulvA
Rengøringsevne v/ tæppeC
HEPA-Filter klassifikationHEPA 13 (H13)
StøvemissionsklasseB
Arbejdsradius
12.0 m
Ledningslængde
8.5 m
Højde380.0 mm
Bredde590.0 mm
Dybde320.0 mm
Vægt
5.4 kg
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her