Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Philips FC8721

Philips FC8721

Alm. støvsuger, Pose, 650 W, Energiklasse: A , HEPA filter , Poseskift indikator, 5kg, Støjniveau: 78dB
Fra 1.199 kr. til 2.199 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Der er mange fordele ved Philips FC8721. Et rent hjem er jo alfa og omega, men støvsugeren er også energibesparende, har en stor kapacitet og giver en allergivenlig støvsugning.

Er du på jagt efter en støvsuger, der sikrer dig effektiv støvopsamling på alle slags gulve, allergivenlig støvsugning og samtidig høj ydeevne med enegimærke A? Så er Philips FC8721 Performer Expert værd at se nærmere på.

Støvsugeren Philips FC8721 Performer Expert er tidligere blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet TÆNK, der uafhængigt af producentinteresser tester alverdens produkter og udpeger de bedste modeller på markedet. Philips FC8721 får blandt andet ros for sin effektivitet på parketgulve og andre hårde gulve, ligesom støvsugerens kapacit på 5 liter betyder, at du har færre poseskift i vente, end det er tilfældet med andre modeller, oplyser TÆNK i sin test.

Støvsugeren fra Philips har energimærket A, altså er det en støvsuger, der byder på effektiv støvsugning ved et lavt energiforbrug, og med en rækkevidde på 11 meter slipper du for at skulle skifte stikkontakt hele tiden. Støvsugeren Philips FC8721 optimerer desuden luftstrømmen på en sådan måde, så støvposen folder sig ensartet ud og bevarer en høj ydeevne, selvom posen fyldes op.

Philips FC8721 Performer Expert er udstyret med HEPA-13 filter. Det betyder kort og godt, at støvsugerens fintmaskede HEPA-filter renser udblæsningsluften for katte- og hundehår, støvmider og pollen, så dit hjem bliver allergivenligt. I samspil med Philips såkaldte AirSeal-teknologi sørger filteret også for at fange det fineste støv, så dit hjem bliver støvfrit og rent med en allergivenlig luft.

Det er dog ikke kun i luften, at støvsugeren er grundig. Også når det kommer til tæpper, sørger Philips FC8721 for at være effektiv. Med sit TriActiveMax-mundstykke og den særlige underside holder mundstykket sig nemlig helt tæt på tæppet og fjerner støvet i dybden. Det giver maksimal støvopsamling, oplyser producenten, og med de to sidebørster på mundstykket opsamles også støv og snavs langs møbler og vægge.

Støvsugerens variable styrkeindstillinger betyder, at du kan vælge den optimale sugestyrke til netop den overflade, du nu støvsuger, og med det medfølgende teleskoprør kan du nemt justere længden på røret efter behov. Det giver dig en god komfort, mens du støvsuger.

Med en støvsuger som Philips FC8721 i hjemmet har du altså en støvsuger med god sugestyrke og fuld ydeevne ved et lavt energiforbrug.

Bedømmelser

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnFC8721
Produktegenskaber
Type
Alm. støvsuger
EnergiklasseA
Motoreffekt
650 W
EgenskaberPoseskift indikator
Støjniveau78.0 dB
FarveRød
OpsamlingPose
Opsamlingskapacitet5.0 L
Filtertype
HEPA filter
Rengøringsevne v/ hårdt gulvA
Rengøringsevne v/ tæppeC
HEPA-Filter klassifikationHEPA 13 (H13)
StøvemissionsklasseA
Sugeevne (kPa)16 kPa
Arbejdsradius
11.0 m
Ledningslængde
8.0 m
Højde300.0 mm
Bredde310.0 mm
Dybde500.0 mm
Vægt
5.0 kg
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her