Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Alm. støvsuger, Pose, 850 W, Energiklasse: A , Vaskbart filter , Poseskift indikator, 8.4kg, Støjniveau: 66dB
Flere egenskaber
Pris 3.099 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med en strømbesparende og lydsvag motor forstyrrer Electrolux ZUOGREEN+ hverken miljøet eller hyggen i stuen.

Electrolux ZUOGREEN+ er bygget af genbrugsplast og er en af de mest energivenlige støvsugere på markedet. Den slider hverken på miljøet eller på din elregning. Med en motor på kun 850/750 watt er Electrolux ZUOGREEN+ samtidig meget lydsvag, hvilket betyder, at du ikke skal være bange for at forstyrre hele huset, når du går i gang med støvsugningen.

Selvom den er miljøvenlig, lydsvag og tilhører Energiklasse A, går Electrolux ZUOGREEN+ dog ikke på kompromis med rengøringsegenskaberne. Den har en kraftig sugeevne, så støvsugningen kan klares hurtigt og effektivt. Electrolux har blandt andet sikret den kraftige sugeevne ved at anvende det såkaldte AeroPro™ aluminiums teleskoprør. Det er et langt støvsugerør, som er designet til at give en optimal luftgennemstrømning, så sugeevnen bliver udnyttet til fulde og reducerer lydniveauet markant.

Støvsugeren er også nem at håndtere og manøvrere, så du hurtigst muligt kan få klaret rengøringen. Electrolux ZUOGREEN+ er udstyret med 360 graders hjul, som gnidningsfrit kan dreje i alle retninger. Den følger altså med dine mindste bevægelser, når du støvsuger. Det sikrer, at støvsugeren ikke bliver filtret ind i ledningen eller bumper ind i lister og møbler. Hjulene er lavet af gummi, som giver minimal støj og slid på gulvet. Du kan let selv regulere længden på røret, så det passer til din position og højde.

Electrolux ZUOGREEN+ kommer med en bred vifte af ekstraudstyr, så du kan tilpasse støvsugningen til dit hjem. Brug eksempelvis Parketto Pro parketmundstykket, som giver en forbedret støvoptagning på hårde overflade som klinker eller parketgulve. Eller anvend AeroPro Silent, som giver en lydløs og effektiv støvsugning på stort set alle overflader.

Støvsugeren har et unikt allergivenligt filter, som du kan tage ud og vaske. Filteret samler mere støv end de fleste andre filtre til støvsugere. Det betyder, at du skal skylle det en gang imellem. Til gengæld giver filteret dig en enorm ren udblæsningsluft, hvilket sikrer hele huset et godt indeklima.

Med en ledningslængde på 12 meter kan Electrolux ZUOGREEN+ nå vidt omkring, inden du behøver at skifte til en anden stikkontakt. Når du er færdig med at bruge støvsugeren, trækkes ledningen automatisk og lydløst på plads i støvsugeren. Røret og slangen kan placeres både på siden og i bunden af støvsugeren, så du kan parkere den både stående eller liggende.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnUltraOne ZUOGREEN+
Produktegenskaber
Type
Alm. støvsuger
EnergiklasseA
Motoreffekt
850 W
EgenskaberPoseskift indikator
Støjniveau66.0 dB
FarveSort
OpsamlingPose
Opsamlingskapacitet5.0 L
Filtertype
Vaskbart filter
Arbejdsradius
12.0 m
Ledningslængde
9.0 m
Højde255.0 mm
Bredde307.0 mm
Dybde502.0 mm
Vægt
8.4 kg
Favorit
Prisalarm