ANNONCE

Fra Elgiganten.dk

Electrolux Ergorapido Classic ledningsfri støvsuger EERC70EB

699 kr.

Electrolux

fra730 kr.

AEG

fra730 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.3

Baseret på 166 anmeldelser

 • 5

  67%

 • 4

  15%

 • 3

  7%

 • 2

  3%

 • 1

  8%

støvPUSTER - NEJ TAK

Ud af de mange tusinde produkter, jeg har købt gennem mit lange liv, er dette produkt et af de dårligste. Små stykker skidt på gulvet skyder maskinen hellere direkte bagud, end at suge det op. Små blade, kattegrus og lign. småskidt er åbenbart for tungt for maskinen at suge op. Den har dog en formidabel evne til at samle alle hård i børsterullen under maskinens hoved, som man så regelmæssigt kan sidde og fjerne med en saks. Man burde blive betalt for at bruge produkter i ens hjem. Har sjældent været så skuffet. Penge ud af vinduet. En kniv i ryggen på bæredygtig omstilling, at sende sådan et produkt på markedet. Hold dig væk. Der er ingen fejl på produktet, det er bare decideret dårligt. Køb en Dyson. Sådan en har vi købt og den 1) har bedre sugeevne, 2) er lettere, 3) har bedre tilbehør og 4) kan fås til en pris der stort set matcher denne Electrolux. Gør dig selv og verden en tjeneste og køb noget der virker. Fy for pokker, Electrolux! 0 stjerner burde indføres som ratingmulighed!

Ubrugeligt produkt

Dette produkt egner sig bedst til at sprede skidt ud over et større område. Det roterende børster skyder skidt rund i rummet, før der er nogen chance for, at det bliver suget op i selve støvsugeren. Batteritid er god, men hvad kan man bruge det til, når selve produkter stort set er ubrugeligt.

Bedste jeg har prøvet

Jeg har brugt Electrolux produkter og er stadig så tilfredse.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Electrolux Ergorapido EERC70EB er 499 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 9 butikker.

Sammenlign alle Electrolux Ledningsfri støvsuger

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.