Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.3

Baseret på 17 anmeldelser

 • 5

  41%

 • 4

  47%

 • 3

  12%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Hvor let at bruge

Det er så nemt at bruge. Hvis nogen kom ind med beskidte sko for eksempel og forlod affald på gulvet, så tag bare Xiaomi Roidmi X20 og hurtigt støvsuge det op. Det er så simpelt! Med en almindelig uhåndterlig støvsuger er det meget mere kompliceret. Men med den her er det bare sjovt. Jeg har testet alt tilbehør, og jeg er meget glad. Frem for alt, at det er så glat at tørre gulvet under støvsugning. Og så rent vil det være sent!

Nem at bruge og stilfuld

Jeg har brugt Roidmi X20 omkring tre måneder nu og er generelt meget tilfreds. Det æstetiske er vigtigt for dem af os, der er overfyldte. Fordi det er så diskret i sin præstation, vi har det oppe foran hele tiden og bruge det på daglig basis, vores hjem har aldrig været så rent som nu! Det opsuger alt fra sand til madrester galant, og det er nemt at skifte mellem de forskellige strømtilstande under støvsugning. Fungerer godt kørende både på parket, tæpper (korthårede) og klinkere. Du får alt det tilbehør, du har brug for, desværre ingen opbevaring til disse. Jeg er skuffet over mopping, ikke at jeg troede, det ville erstatte en trad rogue moppe, men stadig forventet mere. Du kan ikke bruge vaskemidler, og mængden af vand, der kommer ned til moppen, er meget nærig. Dette gør det meget tungt at køre med moppen på grund af friktion. Jeg er tilfreds, men stadig give 3 stjerner, hvorfor? - Improviseret mop-funktion, tror ikke, det holder foranstaltningen. - Sugekraften er endda den mindre end forventet, som en roterende børste på dysen kun delvist kompenserer for. - Højt støjniveau. Jeg vil ikke påstå, at X20 er lige så effektiv som en traditionel støvsuger, men fordi den er så nem at bruge og står til rådighed, bruges den ofte og giver dermed et renere hjem.

Glat for dem, der ikke kan lide rengøring

For en person, der ikke kan lide rengøring, men stadig ikke vil have det sjusket og snavset, er denne støvsuger meget effektiv. De forskellige hoveder giver mulighed for nem rengøring, hvor man kan støvsuge og støve af et helt rum, fra gulve til lister og bogreol, udelukkende ved at skifte hoved. For mig personligt, det lille hoved med børster var ekstra nyttigt, fordi jeg kunne komfortabelt (stående) vakuum lister og bogreoler, der ellers måske ikke få så meget kærlighed, fordi det føles for udmattende. I modsætning hertil tror jeg moppe kit føles relativt meningsløs og gør en temmelig dårlig job implementeret med en regelmæssig moppe. Det er lille og fordeler vandet ujævnt (det efterlades et tørt bindestreg i midten). Desuden er det ikke klart, om du får lov til at tilføje en slags sæbe i beholderen? Jeg vil højst sandsynligt fortsætte med at bruge min nuværende moppe. Generelt synes jeg, at produktet føles stabilt og robust. Nogle dele er lidt blødere end andre, og derfor føler de sig ikke så holdbare. Beholderen til snavs tror jeg er fuld tilstrækkelig i størrelse, og jeg kan godt lide, at det er færre dele, der er forbrugsstoffer. Det har også god adgang under sofaer osv. Batterilevetiden er ret kort, når du har den indstillet til den højeste sugeeffekt, og så lyder det endda rigtigt meget. Fordele: Mange hoved, der giver mulighed for effektiv rengøring uden anstrengelse Føles robust God adgang under møbler Glat med trådløs Ulemper: Dårlig batterilevetid ved maks. indstilling Højt

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Roidmi X20 er 3.333 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 3 butikker.

Sammenlign alle Roidmi Ledningsfrie støvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.