Trender
Roidmi Xiaomi F8

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

2.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  100%

 • 1

  0%

Ikke godt nok.

Vi havde til hensigt at have dette og derefter supplere med robotten støvsuger. Men efter 6 måneder med dette er jeg mere til en normal støvsuger. Håndstøvsugeren er ok, men ikke mere. Det er ikke godt i trapper, hjørner, langs lister. Det bliver hurtigt fuld og skal tømmes, og det bliver ganske ofte stoppet. Når du slukker støvsugeren, går små snavs og støv ud, så det må gøres udendørs. Vi er en familie med små børn og to katte, så støvsugeren bruges meget. + stilfuld + problemfrit uden ledning - bliver tung efter et stykke tid; - spytter ud affald ved nedlukning; - dårlig ved hjørner og kanter; - dårlig sugekraft Så konklusion, jeg anbefaler ikke dette

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Roidmi Xiaomi F8 er 2.419 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 4 butikker.

Sammenlign alle Roidmi Ledningsfrie støvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.