Xiaomi Dreame V9P

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.5

Baseret på 2 anmeldelser

 • 5

  50%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Til prisen ualmindeligt glimrende

Har både en dyson v7 pro og denne her. De er MEGET ens, både i tilbehør, sug og funktion. Jeg kan godt lide denne for at være hvid og knap så cirkus agtig i sine farvevalg som Dyson. Umiddelbart fornemmer jeg ikke at der er den store forskel, udover prisen som jo er det halve på en Dream. Jeg er ret godt tilfreds, bruger den på kontoret som har både vægtæpper, vinyl gulv og klinker - den gør det fint alle stederne. Batteri har fin levetid, min 30 min på alm hastighed.

God til det meste

Fin støvsuger til prisen. God til gulvtæpper og klinker. God batteritid. Kan dog have udfordringer med at støvsuge småsten og andet lidt tungere materiale op, selv på højeste effekt. Har desuden en meget skinger lyd når den kører på fuld effekt, men ved ikke om det er normalt på ledningsfrie støvsugere.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Xiaomi Dreame V9P er 1.451 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 9 butikker.

Sammenlign alle Xiaomi Ledningsfrie støvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.