Sony Bravia KDL-43W805C
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Sony Bravia KDL-43W805C er et 43” fjernsyn fra mediegiganten Sony. Fjernsynet leverer yderst skarpe, flotte billeder med enorme detaljerigdomme.

Ligeledes er tv’et i stand til at vise actionfyldte billeder med hurtige bevægelser, uden at disse blive billeder bliver slørede eller utydelige, hvilket skydes tv’ets ’Motionflow XR’-teknologi. Ydermere har tv’et en række forskellige smarte funktioner, der gør tv’et ekstremt attraktivt for forbrugeren. Disse funktioner vil vi uddybe i løbet af resten af produktbeskrivelsen. Tv’et er desuden yderst lækkert designet, hvorfor det passer ind i stort set alle moderigtige hjem.

En af fjernsynets mange funktioner indebærer, at dette giver seeren mulighed for at opleve billeder i 3D. Tv’et leverer altid ekstremt gode, virkelighedstro 3D-billeder, og det varer ikke mange sekunder, før seeren glemmer tid og sted og lader sig opsluge af de begivenheder, som han/hun præsenteres for af fjernsynet.

Tv’et har ydermere en funktion, der har til formål at tilfredsstille den sportsbegejstrede seer. Det er nemlig muligt at vælge en ’Live Football-mode’, der justerer lydbilledet, så dette kommer til at virke ekstremt virkelighedstro. Seeren kommer dermed til at få en følelse af, at han/hun befinder sig på stadion, og det er ikke utænkeligt, at hårene på seerens arme vil rejse sig, hvis seeren har valgt denne funktion til en Liverpool-kamp, hvor hele stadionet synger You’ll Never Walk Alone.

En af tv’ets store forcer er, at tv’et leverer rigtig fin og god lyd. Dette skyldes naturligvis, at indmaden i tv’et er af høj kvalitet. Det er muligt at skrue meget højt op for lyden på dette tv, uden at lyden forvrænges eller bliver uklar. Hvis man har investeret i et ekstremt fedt og dyrt lydsystem, er det naturligvis også muligt at tilslutte dette til tv’et.

Sony Bravia KDL-43W805C er desuden et SMART TV, hvilket indebærer, at forbrugeren har mulighed for at hente en række forskellige apps til tv’et. Så snart tv’et tilkobles internettet, har brugeren adgang til Androids App Store, hvori der er et hav af forskellige nyttefulde apps. En række af de mest populære apps er til streamning-tjenesterne Netflix, HBO og Viaplay. Med disse apps kan seeren nemlig streame indhold direkte på sit tv. Det kræver dog, at seeren har en bruger til streaming-tjenesterne.

Det er muligt at tilslutte et USB-stik til tv’et, hvilket blandt andet muliggør, at man kan optage ens yndlingsprogrammer direkte til USB-stikket. Der medfølger dog ikke noget USB-stik til tv’et, men et sådant stik kan erhverves til relativt få penge. Du vil uden tvivl kunne finde en liste over USB-stik på vores side.

Log ind
Bliv medlem