Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB

Android tablet, 3 GB RAM, 9.7" skærm, 2048x1536 , 1.9GHz, Bluetooth, Wi-Fi Direct, Vægt 389g, lagring kan udvides, 32 GB flash RAMVis mere
Fra 2.032 kr. til 3.429 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Samsungs Galaxy Tab S2 på 9.7” og med 32 GB intern hukommelse får du en flot tablet i højeste klasse.

Den næsten 10 tommer skærm er stor og i 4:3-format, hvilket gør denne tablet ideel til at håndtere dine dokumenter på. Denne anvendelse er særligt vigtig for Samsung, og derfor er der også installeret Galaxy Tab S2 Microsoft Office Mobile på tabletten helt fra starten. Den store skærm kommer i kombination med en meget tynd tablet. Med en tykkelse på blot 5,6 mm ligger denne tablet ekstremt godt i hånden, hvilket gør den nem at manøvrere på. Bagsidens matte overflade gør det også let at holde tabletten i blot én hånd.

Designmæssigt har Samsung gjort en genistreg. Det tynde look kombineret med den elegante aluminiumskant giver et lækkert og stilrent udtryk, som Samsung kan være stolt over. På fronten er Samsungs klassiske hjem-knap, som nu tilmed fungerer som en fingeraftrykslæser for hurtigt og sikkert at kunne åbne tabletten. Op til otte forskellige brugere kan få adgang via fingeraftrykslæseren. Den kan desuden bruges til at begrænse eller tillade adgang til både Samsung-kontoen og browseren. På den måde kan hele familien benytte sig af tabletten, uden at børnene kan shoppe løs i apps.

En rigtig god feature, som fås med denne tablet, er muligheden for at køre forskellige apps samtidig. Den store skærm muliggør en opdeling, hvor noget af skærmen bruges af browseren, mens resten for eksempel bruges til Messenger. På den måde slipper man for at lukke appen ned hver gang, og i stedet kan man blot skifte mellem de forskellige apps.

Derudover har Samsung med Galaxy Tab S2 lagt stor vægt på kameraets kunnen. Du får nemlig her et kamera, der giver dig skarpere og lysere billeder, end du er vant til. Det 8 MP-kamera kan med den gode lygte tage virkelig gode billeder – selv med dæmpet belysning. Og med den klare skærm vises billedet øjeblikkeligt med stor nøjagtighed på farvegengivelsen. De fleste af de billeder, der tages, lever på mobilen eller tabletten, så derfor er det særligt vigtigt at kunne nyde dem direkte på skærmen, og det giver Galaxy Tab S2 dig mulighed for.

Du får alt i alt en tablet, der kan klare det hele – både dokumenthåndtering, multitasking og lækre billeder er du sikret med Galaxy Tab S2, og det hele vises i klare og vellignende farver.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnGalaxy Tab S2 9.7 32GB
Produktegenskaber
Operativsystem
Android
OS-versionAndroid 5.0 Lolipop
Skærmstørrelse9.7 "
Skærmopløsning2048x1536 pixels
SkærmtypeOLED / AMOLED
Flash RAM32 GB
RAM3 GB
Processor hastighed1.9 GHz
ProcessorkernerOcta Core
Understøttede fil formaterMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA,
Kamera
Antal af kameraer2
Megapixels8.0 Megapixels
Megapixels frontkamera2.1 Megapixels
Trådløst
802.11acJa
802.11nJa
802.11gJa
Wi-Fi DirectJa
Bluetooth
Ja
Tilslutninger
USB Ports1
USBJa
Lagring kan udvidesJa
Strømkilde
BatteritypeLi-Ion
Batterikapacitet (mAh)5870
BatteritidMusic play time: upto 109 hours, Video play time: upto 12 hours, Internet use time: upto 8 hours
Størrelse
Højde237.5 mm
Bredde169.0 mm
Dybde5.6 mm
Vægt
389.0 g
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her