Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB

Android tablet, 3 GB RAM, 9.7" skærm, 2048x1536 , 1.9GHz, Bluetooth, Wi-Fi Direct, Vægt 389g, lagring kan udvides, 32 GB flash RAM
Flere egenskaber
fra 2.589 kr. til 3.674 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Samsungs Galaxy Tab S2 på 9.7” og med 32 GB intern hukommelse får du en flot tablet i højeste klasse.

Den næsten 10 tommer skærm er stor og i 4:3-format, hvilket gør denne tablet ideel til at håndtere dine dokumenter på. Denne anvendelse er særligt vigtig for Samsung, og derfor er der også installeret Galaxy Tab S2 Microsoft Office Mobile på tabletten helt fra starten. Den store skærm kommer i kombination med en meget tynd tablet. Med en tykkelse på blot 5,6 mm ligger denne tablet ekstremt godt i hånden, hvilket gør den nem at manøvrere på. Bagsidens matte overflade gør det også let at holde tabletten i blot én hånd.

Designmæssigt har Samsung gjort en genistreg. Det tynde look kombineret med den elegante aluminiumskant giver et lækkert og stilrent udtryk, som Samsung kan være stolt over. På fronten er Samsungs klassiske hjem-knap, som nu tilmed fungerer som en fingeraftrykslæser for hurtigt og sikkert at kunne åbne tabletten. Op til otte forskellige brugere kan få adgang via fingeraftrykslæseren. Den kan desuden bruges til at begrænse eller tillade adgang til både Samsung-kontoen og browseren. På den måde kan hele familien benytte sig af tabletten, uden at børnene kan shoppe løs i apps.

En rigtig god feature, som fås med denne tablet, er muligheden for at køre forskellige apps samtidig. Den store skærm muliggør en opdeling, hvor noget af skærmen bruges af browseren, mens resten for eksempel bruges til Messenger. På den måde slipper man for at lukke appen ned hver gang, og i stedet kan man blot skifte mellem de forskellige apps.

Derudover har Samsung med Galaxy Tab S2 lagt stor vægt på kameraets kunnen. Du får nemlig her et kamera, der giver dig skarpere og lysere billeder, end du er vant til. Det 8 MP-kamera kan med den gode lygte tage virkelig gode billeder – selv med dæmpet belysning. Og med den klare skærm vises billedet øjeblikkeligt med stor nøjagtighed på farvegengivelsen. De fleste af de billeder, der tages, lever på mobilen eller tabletten, så derfor er det særligt vigtigt at kunne nyde dem direkte på skærmen, og det giver Galaxy Tab S2 dig mulighed for.

Du får alt i alt en tablet, der kan klare det hele – både dokumenthåndtering, multitasking og lækre billeder er du sikret med Galaxy Tab S2, og det hele vises i klare og vellignende farver.

Produkt

Produktnavn
Galaxy Tab S2 9.7 32GB

Produktegenskaber

Operativsystem
Android
OS-version
Android 5.0 Lolipop
Skærmstørrelse
9.7 "
Skærmopløsning
2048x1536 pixels
Skærmtype
OLED / AMOLED
Flash RAM
32 GB
RAM
3 GB
Processor hastighed
1.9 GHz
Processorkerner
Octa Core
Understøttede fil formater
MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA,

Kamera

Antal af kameraer
2
Megapixels
8.0 Megapixels
Megapixels frontkamera
2.1 Megapixels

Trådløst

802.11ac
Ja
802.11n
Ja
802.11g
Ja
Wi-Fi Direct
Ja
Bluetooth
Ja

Tilslutninger

USB Ports
1
USB
Ja
Lagring kan udvides
Ja

Strømkilde

Batteritype
Li-Ion
Batterikapacitet (mAh)
5870
Batteritid
Music play time: upto 109 hours, Video play time: upto 12 hours, Internet use time: upto 8 hours

Størrelse

Højde
237.5 mm
Bredde
169.0 mm
Dybde
5.6 mm
Vægt
389.0 g
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis