Acer KG271 (UM.HX1EE.027)

Dette produkt har den bedste responstid på bare 1 ms og en fornuftig opdateringsfrekvens på 75 Hz. Den kommer med AMD Freesync, som er en teknisk løsning for at undgå en sløret spi

Fra 1.312 kr. til 1.748 kr.
·

Placering 168 i kategorien Gamingskærme

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.5

Baseret på 153 anmeldelser

 • 5

  69%

 • 4

  21%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  4%

Illustration - Ingen vurderinger

Hvad synes du? Vær først med din anmeldelse

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

det var omkring en acer kg 271 kan v-ære på en skærmholder da skulle være min secondskærm og jeg køber en aoc 24g2u men kan den det?

Hej Emil, Tak for dit spørgsmål. Da vi ikke sælger produkter hos PriceRunner, har vi lidt svært ved at besvare dit spørgsmål. Jeg vil derfor anbefale dig, at tage direkte kontakt til en webshop, som sælger produktet, da de med garanti vil kunne hjælpe dig godt på vej. Mvh. PriceRunner Support.

Produktinformation

Laveste pris for Acer KG271 (UM.HX1EE.027) er 1.312 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 8 butikker.

Sammenlign alle Acer Gamingskærme

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.