Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Libratone Zipp

Libratone Zipp

En bærbar højttaler er perfekt, når du vil tage din yndlingsmusik med dig, uanset hvor du skal hen. Produktet er kompatibelt med Spotify Connect, så du på et øjeblik kan afspille musik.
Fra 1.497 kr. til 2.390 kr.
Pris eksklusiv fragt
Apple Store DK

Libratone ZIPP, trådløs højttaler -

Libratone ZIPP, trådløs højttaler -

Libratone ZIPP, trådløs højttaler -

2.390 kr.
Fri fragt

Libratone Zipp højttaleren imponerer – ligesom alle andre produkter fra det danske mærke Libratone – både på kvalitet og æstetik. Med sin AirPlay forbindelse og integreret Bluetooth kan højttaleren meget mere end at imponere med sin akustiske lyd.

Fantastisk 350 graders lydoplevelse! Med sin ganske særlige lyd, der mest af alt får musikken til at lyde som spillet fra et akustisk intrument, kan Libratone Zipp noget særligt. Lyden spreder sig og fylder rummet ud, da højttaleren er designet på en sådan måde, at lyden går i flere retninger. Det giver en såkaldt FullRoom™ lyd, i og med lyden bliver sendt ud i 360 grader. Libratone Zipp kan desuden spile med et lydtryk på helt op til 100 dB, 1 m.

Glem alt om store, klodsede højttalere, der både fylder og ser grimme ud. Med denne ene højttaler kan du ganske enkelt skabe den samme lydoplevelse grundet den geniale teknologi, der ligger bag. Højttaleren har desuden en batteritid på helt op til 10 timer, hvorfor det ikke er noget problem at tage den med på picnic og til festlige arrangementer eller bare have den stående uden strøm i køkkenet, mens du laver mad og vasker op. Højttaleren måler her en diameter på 12,5 og er 25,5 cm høj.

Udover selve lyden har Libratone Zipp også en række andre fordele. AirPlay forbindelsen gør det muligt for dig at høre musik fra din Mac, iPhone eller iPad både fra den musik du skulle have liggende herpå eller fra streamingtjenester. Det kræver blot et par enkelte klik, og så er du koblet op til højttaleren.

Desuden er der i Libratone Zipp indbygget Bluetooth streaming og paring. Det vil sige, at du nu også kan benytte smartphones og tablets fra andre producenter end blot Apple til at oprette forbindelse og høre musik fra. Bluetooth-funktionen bruger tilmed mindre strøm end AirPlay-funktionen.

Som tilbehør til Libratone Zipp kan du finde covers i masser af forskellige farver. Så kan du så at sige skifte højttalerens farce fra tid til anden, hvis yndlingsfarven skifter, eller hvis en anden farve passer bedre i indretningen. Libratone forhandler i covers i en lang række af farver.

Lignende produkter

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,1

(712 anmeldelser)

 • 5
  57%
 • 4
  17%
 • 3
  11%
 • 2
  7%
 • 1
  8%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnZipp
Type
TypeStreaminghøjttaler
AktivaJa
Atmos/DTS:X HøjtalerNej
TrådløsaJa
Egenskaber
Egenskaber360 graders lyd, App-styring
CertificeringDLNA
Trådløst
Trådløs teknologiBluetooth, NFC, Wi-Fi
App-kompatibilitetAirPlay, Apple musik, Deezer, Napster, Spotify Connect, Tidal
Bluetooth ProfilA2DP, AptX
Bluetooth Version4.0
Tilslutninger
TilslutningsindgangeAUX In (3.5mm), Ethernet, USB
UdgangeHovedtelefon
USB Version2.0
Watt
Højttalersæt Total RMS60.0 W
Frekvensomfang
Frekvensgang (Hz) Min60.0 Hz
Frekvensgang (Hz) Max20000.0 Hz
Design
FarveBlue, Grå, Gul, Pink, Red, Sort
Strømforsyning
StrømforsyningBatteri, Elektrisk
Batteritid i drift10.0 timer
BatteritypeLi-Ion
Mål
Højde26.0 cm
Dybde10.2 cm
Bredde10.2 cm
Vægt1.8 kg
Favorit
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem