Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sonos Play:5 II
Sonos Logo

Sonos Play:5 II

Den her streaminghøjttaler kan lade dig lytte til playliste i flere rum takket være multiroom. Produktet er kompatibelt med Spotify Connect, så du på et øjeblik kan afspille musik.

Fra 4.013 kr. til 6.800 kr.
·

Placering 10 i kategorien Streaminghøjttaler

Pris ekskl. fragt
Licotronic tilbyder hjemmelevering
Inphone.dk tilbyder hjemmelevering

Jumbo Computer

fra4.228 kr.

Cool Computer.dk

fra4.295 kr.

SoluNOiD

fra4.450 kr.

It-trends

fra4.974 kr.
Skiftselv.dk tilbyder hjemmelevering

Jysk Kontorkoncept

fra5.498 kr.

Med Sonos Play:5 II har du alt, hvad du behøver. Den er trådløs og giver dig den bedste musikoplevelse.

Vil du have en trådløs højtaler, der indeholder alt, hvad du behøver? Med Sonos Play:5 II får du en alt-i-en-højtaler. Det er en højtaler, der indeholder nok styrke den et større lokale – for eksempel din stue eller køkken/alrum. Sonos Play:5 II har nemlig en kraftig indbygget stereoforstærker og seks indbyggede højtalerenheder. Det er med til at styke højtaleren, så du får masser af styrke, når du afspiller din yndlingsmusik. Sonos Play:5 II er en lækker højtaler, der næsten ikke kræver noget plads, men spiller som en stor højtaler.

Med Sonos Play:5 II kan du få et rigtig stereolydbillede. Det eneste, det kræver, er bare, at du sætter to Sonos Play:5 II på i rummet. Så sætter du begge højtalere på Stereo Mode, og herefter kan højtalerne selv finde ud af resten. Vil du have den helt optimale lydoplevelse, så kan du tilføje en subwoofer fra Sonos, og så har du et lækkert stereosystem, der giver dig perfekt lyd i hele stuen.

Sonos Play:5 II er et lækkert design. Den er lille, og du kan have den stående i mindre rum, uden at de fylder hele billedet. Alt dette sker, uden at det går ud over kvaliteten. Du kan tilslutte din Sonos Play:5 II til en ekstern lydkilde som for eksempel din Smartphone. Det sker via en minijack-indgang, og det betyder, at du kan tilslutte den uden for WiFi-rækkevide. Er der bålfest, er Sonos Play:5 II en perfekt løsning. Du kan også tilslutte den til TV-et og få en helt ny oplevelse af dine yndlings TV-programmer.

Sonos Play:5 II er meget nem at betjene. Den har touch-knapper, hvor du kan styre de helt basale ting som volumen og pause-knapperne. Det er nemt, og du behøver ikke hive fat i din Smartphone hver gang. Der er fjernekontrol af apps og fuld integration af streamingtjenesterne, der blandt andet tæller Spotify, TIDAL; TDC Play og så videre.

Sonos Play:5 II kan sammen med TV-soundbaren PLAYBAR fungere som baghøjtalere til dit TV. Her får du en super god surroundlyd til dit TV. Det kan virke som en hel biografoplevelse hjemme i din egen stue. Vil du have en lydoplevelse i allerbedste kvalitet? Sonos Play:5 II er til dig, der ikke vil nøjes. Det er ikke nødvendigt med store højtalere, der fylder hele stuen. Sonos Play:5 II klarer jobbet for dig.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,9(229 anmeldelser)
 • 5
  89%
 • 4
  10%
 • 3
  1%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
Niveau 2
6 måneder siden
5,0

PLAY 5,, 2GEN

Lækker design , lyden er bare i top ... nem og tilslutte,,, kan varmt anbefales ,,, køb 2 stykker,,
Profilbillede
Niveau 7
2 år siden
5,0

Fremragende

Den nye Sonos Play:5 spiller super godt. Krystalklar lyd og sjælerystende dyb bas! Et par i stereo spiller endnu bedre! Eneste minus: Man bliver afhængig af Sonos :)
Profilbillede
Niveau 8
2 år siden
5,0

Utmärkt

Otroligt lätt att installera och använda

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Sonos Play:5 II er 4.013 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 24 butikker.