Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Sonos Play:5 II

Sonos Play:5 II

Streaming, App Kompabilitet: Sonos, Anghami, AMPed, 7digital, Google Play Music, Spotify forbindelse, Deezer, Napster, Tidal, TuneIn, SoundCloud, Pandora, SiriusXm, Juke!, Trådløs teknologi: Wi-Fi, NFC, Farve: Hvid, Sort, Grå, Egenskaber: APP styring, Multiroom- / Interconnect kobling, Vægbeslag, Signalseparation: 2-vejs
Flere egenskaber
Fra 4.138 kr. til 5.799 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Amazon DE

Sonos Play:5 (Gen.2) black

Sonos Play:5 (Gen.2) black

Sonos Play:5 (Gen.2) black

4.194 kr.
4.138 kr. ekskl. fragt
Til butik

Med Sonos Play:5 II har du alt, hvad du behøver. Den er trådløs og giver dig den bedste musikoplevelse.

Vil du have en trådløs højtaler, der indeholder alt, hvad du behøver? Med Sonos Play:5 II får du en alt-i-en-højtaler. Det er en højtaler, der indeholder nok styrke den et større lokale – for eksempel din stue eller køkken/alrum. Sonos Play:5 II har nemlig en kraftig indbygget stereoforstærker og seks indbyggede højtalerenheder. Det er med til at styke højtaleren, så du får masser af styrke, når du afspiller din yndlingsmusik. Sonos Play:5 II er en lækker højtaler, der næsten ikke kræver noget plads, men spiller som en stor højtaler.

Med Sonos Play:5 II kan du få et rigtig stereolydbillede. Det eneste, det kræver, er bare, at du sætter to Sonos Play:5 II på i rummet. Så sætter du begge højtalere på Stereo Mode, og herefter kan højtalerne selv finde ud af resten. Vil du have den helt optimale lydoplevelse, så kan du tilføje en subwoofer fra Sonos, og så har du et lækkert stereosystem, der giver dig perfekt lyd i hele stuen.

Sonos Play:5 II er et lækkert design. Den er lille, og du kan have den stående i mindre rum, uden at de fylder hele billedet. Alt dette sker, uden at det går ud over kvaliteten. Du kan tilslutte din Sonos Play:5 II til en ekstern lydkilde som for eksempel din Smartphone. Det sker via en minijack-indgang, og det betyder, at du kan tilslutte den uden for WiFi-rækkevide. Er der bålfest, er Sonos Play:5 II en perfekt løsning. Du kan også tilslutte den til TV-et og få en helt ny oplevelse af dine yndlings TV-programmer.

Sonos Play:5 II er meget nem at betjene. Den har touch-knapper, hvor du kan styre de helt basale ting som volumen og pause-knapperne. Det er nemt, og du behøver ikke hive fat i din Smartphone hver gang. Der er fjernekontrol af apps og fuld integration af streamingtjenesterne, der blandt andet tæller Spotify, TIDAL; TDC Play og så videre.

Sonos Play:5 II kan sammen med TV-soundbaren PLAYBAR fungere som baghøjtalere til dit TV. Her får du en super god surroundlyd til dit TV. Det kan virke som en hel biografoplevelse hjemme i din egen stue. Vil du have en lydoplevelse i allerbedste kvalitet? Sonos Play:5 II er til dig, der ikke vil nøjes. Det er ikke nødvendigt med store højtalere, der fylder hele stuen. Sonos Play:5 II klarer jobbet for dig.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnPlay:5 II
Type
TypeStreaming
Aktiv højtalerJa
Atmos/DTS:X HøjtalerNej
Lydegenskaber
Manuelle lydindstillingerVolume
Signalseparation2-vejs
ForstærkertypeD
Funktioner
EgenskaberAPP styring, Multiroom- / Interconnect kobling, Vægbeslag
RadioInternet Radio
Trådløst
Trådløs teknologiWi-Fi
App Kompabilitet7digital, AMPed, Anghami, Deezer, Google Play Music, Juke!, Napster, Pandora, SiriusXm, Sonos, SoundCloud, Spotify forbindelse, Tidal, TuneIn
Tilslutninger
IndgangeAUX In (3.5mm), Ethernet
UdgangeHovedtelefon
Element mængde og størrelse
Antal diskant-elementer3
Design
TransportabelNej
FarveGrå, Hvid, Sort
Strømforsyning
StrømforsyningLedning (220V)
Størrelse
Højde20.3 cm
Dybde15.4 cm
Bredde36.4 cm
Vægt6.36 kg
Favorit
Prisalarm