1. Lyd & Billede
 2. Højttalere
Trender
Audio Pro Addon T14

Stativ- & Surround-højttaler, Bluetooth

Sammenlign priser fra 3.199 kr. til 3.200 kr.
·

Placering 435 i Højttalere

Vælg farve

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

5.0

Baseret på 3 anmeldelser

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Fantastisk lydkvalitet og kompakt design

Jeg har haft disse i temmelig lang tid, og de er simpelthen awesome. Fantastisk lydkvalitet og kvalitet - de justerbare EQ og bas/diskant indstillinger er også enkle og nemme at bruge. Fungerer perfekt til musik og til tv/spil

Rigtig godt

Imponerende lyd i kompakte højttalere. Designet og fornemmelsen puster kvalitet lige igennem, selv den lille, men heavy metal fjernbetjening føles luksuriøs. Lyden er rig og ren, og lyder godt i bas og diskant. Bluetooth-forbindelsen fungerer godt. Den eneste ulempe jeg har opdaget er, at det nogle gange slukker lyden helt efter et stykke tid, når du bare vil have meget lav lyd, for eksempel, når du kommer til at sove. Jeg fik mine på udsalg for 2.000 kr, men den almindelige pris kan føle noget saftigt. Men det er klart, at i dette tilfælde får du det, du betaler for. Anbefalet!

Fremragende

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Audio Pro Addon T14 er 3.199 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 3 butikker.

Sammenlign alle Audio Pro Højttalere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.