1. Computer & Software produkter
  2. Computere
  3. Bærbar
Apple MacBook Pro 2.2GHz 16GB 256GB SSD Intel Pro Iris 15.4"

Apple MacBook Pro 2.2GHz 16GB 256GB SSD Intel Pro Iris 15.4"

fra 14.500 kr. til 19.218 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Macbook Pro Retina 2.2Ghz har Apple produceret en lynhurtig og kraftfuld computer. Og den er stadig let og elegant.

Denne Macbook Pro fra Apple har med sine 2.2Ghz en markant stærkere ydeevne end de almindelige Mac-computere. Den kan håndtere dine tunge spil og arbejdsopgaver uden at komme på overarbejde. Med dens Core i7-processor kan du være sikker på, at den altid kan følge med i højeste gear og din ventetid bliver reduceret til minimum.

Selvom Apple Macbook Pro Retina 2.2GHz er stærk og kraftfuld, har den stadig den elegance, som du kender fra Apples andre produkter. Det kommer for eksempel til udtryk i den spejlblank Retina-skærm, som sikrer knivskarpe billeder og videoer. Den lille Macbook har mere end 5 millioner pixels pakket ind i skærmen på 15”. Det er mere end de fleste HD-tv og er en garanti for smukke og helt naturtro billeder. Når du læser mails eller artikler står de så skarpt, at du vil føle, du læser dem på printet papir.

På en enkelt opladning kan den kraftfulde Apple Macbook Pro Retina 2.2GHz holde i op til 8 timer i brug. Det er imponerende for enhver bærbar computer. Men for en høj-ydeevne Macbook, som både er tynd og let, er det ekstra imponerende. Når Macbook’en står på stand-by kan den klare omtrent 30 dage på en enkelt opladning.

Macbook Pro Retina kommer med styresystemet Mac OS X installeret. Det betyder, at du får alle de programmer, som er nødvendige for at arbejde, lave skolearbejde eller bare have det sjovt bag skærmen. Du kan redigere og fremvise dine billeder i iPhoto. Du kan se de nyeste film på den flotte Retina-skærm i iMovie. Og du kan tale med dine venner og familie i høj opløsning, når du bruger Facetime. Derudover findes der en masse andre programmer, som vil hjælpe dig i hverdagen.

Denne Macbook Pro Retina 2.2Ghz er udstyret med de seneste Wi-Fi og Bluetooth-teknologier, så du kan være trådløs og samtidig nyde internet i højeste hastighed. Med AirPlay og Apple TV kan du afspille film eller vise billeder på dit fladskærms-tv, mens du sidder med din Macbook i skødet et par meter fra TV’et – 100 procent trådløst. Og når du bare skal surfe på nettet, sørger Mac’en for at optimere din forbindelse til Wi-Fi-routeren, så du kan browse i højeste hastighed.

Log ind
Bliv medlem