Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Apple MacBook Pro 2.2GHz 16GB 256GB SSD Intel Pro Iris 15.4"

Apple MacBook Pro 2.2GHz 16GB 256GB SSD Intel Pro Iris 15.4"

Ultrabook, Intel Core i7 2.2 GHz, Intel Iris Pro, 16GB RAM, 256GB SSD
Flere egenskaber
Fra 17.499 kr. til 17.706 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Macbook Pro Retina 2.2Ghz har Apple produceret en lynhurtig og kraftfuld computer. Og den er stadig let og elegant.

Denne Macbook Pro fra Apple har med sine 2.2Ghz en markant stærkere ydeevne end de almindelige Mac-computere. Den kan håndtere dine tunge spil og arbejdsopgaver uden at komme på overarbejde. Med dens Core i7-processor kan du være sikker på, at den altid kan følge med i højeste gear og din ventetid bliver reduceret til minimum.

Selvom Apple Macbook Pro Retina 2.2GHz er stærk og kraftfuld, har den stadig den elegance, som du kender fra Apples andre produkter. Det kommer for eksempel til udtryk i den spejlblank Retina-skærm, som sikrer knivskarpe billeder og videoer. Den lille Macbook har mere end 5 millioner pixels pakket ind i skærmen på 15”. Det er mere end de fleste HD-tv og er en garanti for smukke og helt naturtro billeder. Når du læser mails eller artikler står de så skarpt, at du vil føle, du læser dem på printet papir.

På en enkelt opladning kan den kraftfulde Apple Macbook Pro Retina 2.2GHz holde i op til 8 timer i brug. Det er imponerende for enhver bærbar computer. Men for en høj-ydeevne Macbook, som både er tynd og let, er det ekstra imponerende. Når Macbook’en står på stand-by kan den klare omtrent 30 dage på en enkelt opladning.

Macbook Pro Retina kommer med styresystemet Mac OS X installeret. Det betyder, at du får alle de programmer, som er nødvendige for at arbejde, lave skolearbejde eller bare have det sjovt bag skærmen. Du kan redigere og fremvise dine billeder i iPhoto. Du kan se de nyeste film på den flotte Retina-skærm i iMovie. Og du kan tale med dine venner og familie i høj opløsning, når du bruger Facetime. Derudover findes der en masse andre programmer, som vil hjælpe dig i hverdagen.

Denne Macbook Pro Retina 2.2Ghz er udstyret med de seneste Wi-Fi og Bluetooth-teknologier, så du kan være trådløs og samtidig nyde internet i højeste hastighed. Med AirPlay og Apple TV kan du afspille film eller vise billeder på dit fladskærms-tv, mens du sidder med din Macbook i skødet et par meter fra TV’et – 100 procent trådløst. Og når du bare skal surfe på nettet, sørger Mac’en for at optimere din forbindelse til Wi-Fi-routeren, så du kan browse i højeste hastighed.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnMacBook Pro 2.2GHz 16GB 256GB SSD Intel Pro Iris
Produktegenskaber
Operativsystem
macOS
Processor serieIntel Core i7
Processor model4770HQ
Processor hastighed2.2 GHz
Processorkerner
4
RAM16GB
RAM typeDDR3
Harddisk type
SSD
SSD
256GB
Optisk drev
Ingen
Trådløst
Trådløs netværksstandard802.11ac, 802.11g, 802.11n
KommunikationsstandardBluetooth
Tilslutninger
USB porte2
TilslutningerHDMI, Thunderbolt
Display
SkærmtypeLED
Skærmstørrelse15.4 "
Opløsning2880x1800
Grafik
GrafikkortIntegreret/delt grafikkort
GrafikkortsmodelIntel Iris Pro
Strømkilde
BatteritypeLi-polymer
Batteritid9.0 timer
Størrelse
Højde1.8 cm
Bredde35.89 cm
Dybde24.71 cm
Vægt2.04 kg
Favorit
Prisalarm