ANNONCE

Fra Dustinhome.dk

Tomtom Rider 500

2.675 kr.

GIGAPRO

fra2.649 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

3.7

Baseret på 601 anmeldelser

 • 5

  42%

 • 4

  25%

 • 3

  10%

 • 2

  7%

 • 1

  15%

Softwaren er forbedret nu!

Jeg er ny hos TomTom og dens temmelig komplicerede faciliteter, som i øjeblikket udvikles og forbedres! Hovedproblemet er, at det ikke er konfigureret i et simpelt satnav format, så du kan vælge en adresse og gå. Faktisk virkede det slet ikke først gå, men kun gjorde det, efter at det havde opdateret sig fra smartphone i min jakke på en eller anden måde. En række elementer på skærmen har lille skrifttype (dette er blevet rettet siden, selvom hvid skrifttype i indholdsoversigten stadig er problematisk). Muligheden for blæsende veje er en genial måde at se noget landskab på, men hvis du går for blæsende og kuperet i nogle områder, kan du bringe dig selv i fare... Mit drev app fungerer generelt godt, men kan også være forvirrende og uhjælpsomme. Synkronisering mellem de to er tilfældig, på trods af at WiFi-opdateringsfaciliteten er en bonus. Søg efter steder fungerer kun via din telefon effektivt, så tricket er at have alle dine muligheder allerede til stede, før de går nogen steder. Søg i øjeblikket ser på hele verden, som jeg finder kedelig. Der er en forskel mellem en rute (1 måde og skal gemmes på forhånd) og en tur (2 måder, ikke gemt) som helt sikkert forvirrede mig. Hvis du ligesom mig har problemer med det at snuble ud af drevtilstand, vil det være en løs forbindelse lige før mount. Denne forbindelse skal omhyggeligt justeres, skubbes hjem og derefter Twisted for at forhindre lave spændinger. Som jeg siger, er jeg ikke ekspert. Også jeg ikke bruge telefoner/meddelelser, som kunne være distraherende. Der er mange gode punkter til det - f.eks. Fastgørelsen eller batteristørrelsen og vejrmodstanden - også i betragtning af at dets drift er meget kompliceret, er der masser af muligheder for fremtidig forbedring.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for TomTom Rider 500 er 2.636 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 10 butikker.

Sammenlign alle TomTom Bilnavigation

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.