Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Canon EOS 700D er et alsidigt kamera, der er godt til alle typer af fotografi.

Med hele 18 megapixel på en Hybrid CMOS AF-sensor kommer dine billeder til at se fantastiske ud. Det nye kamera fra Canon er både smart i designet og har en ekstraordinær billedkvalitet. Udover at tage lækre billeder, kan du med dette kamera også optage film med en høj opløsning på hele 1080p.

En lækker ting ved Canon EOS 700D er, at den er lige til at gå til for begyndere, da den allerede har en række fantastisk indstillede funktioner, der gør arbejdet for dig. Samme tid kan du tage mere kunstneriske billeder og bruge manuelle indstillinger, hvis du gerne vil være lidt mere kreativ. Den moderne Hybrid autofokuseringsteknologi sørger for automatisk at justere indstillingerne både under billeder og video, så billedet hele tiden er af den højeste kvalitet.

Du kommer aldrig til at misse afgørende øjeblikke med dit nye Canon kamera, da du kan sætte den på kontinuerlig optagelse, hvor der tages fem billeder i sekundet i serier af op til 22 billeder. Det er også den hurtige afløser, der gør kameraet ekstra godt til naturbilleder, så du aldrig misser noget, når du fotograferer. Noget af det lækreste ved dette kamera er også den store LCD skærm. På hele 3” og med touchscreen kan du let og hurtigt ændre på funktionerne på kameraet. Skærmen kan også vippes og drejes, så du kan tage billeder fra diverse forskellige vinkler og altid have overblik over, hvad det er du fotograferer.

Med Canon EOS 700D har du to maskiner i én, da du altså kan tage fantastiske billeder af høj kvalitet og anvende kameraet til at filme i Full HD. Lydkvaliteten er også udover det sædvanlige, når der filmes. For dig der aldrig har haft et avanceret kamera før, er denne Canon også god, da den har de mange forudindstillede funktioner, der gør det let at arbejde med.

Kameraet er desuden fantastisk til mørke billeder, hvor du kan fotografere den autentiske stemning uden flash og oplysning. Dette skyldes den avancerede ISO 100-12800, der til og med kan udvides til hele ISO 25600. Der findes også en såkaldt HDR funktion indbygget i kameraet, som sørger for at justere modlyset, så den optager tre forskellige eksponeringer og samler dem i ét billede. Dette giver et mere detaljeret billede i både skygger og stærkt lys. Med dette nye kamera vil du uden tvivl ikke blive skuffet.

Log ind
Bliv medlem