1. Hjem & Husholdning
 2. Hvidevarer
 3. Mikroovne
Whirlpool MCP 345 WH Hvid
Whirlpool Logo

Fritstående, 25L, 800W, Medium, 52 cm

Sammenlign priser fra 1.142 kr. til 1.333 kr.
·

Placering 180 i Mikroovne

Whirlpool MCP 345 WH Hvid

Hvid

fra1.142 kr.
ANNONCE

Fra Hvidevareland

Whirlpool MCP 345 WH Hvid

1.333 kr.
Power Logo
3,8
 • 3101
 • 3102
 • 3103
 • 3104
Købsgaranti
Tilbyder hjemmelevering

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.6

Baseret på 245 anmeldelser

 • 5

  64%

 • 4

  32%

 • 3

  2%

 • 2

  1%

 • 1

  0%

miailse
Niveau 2·3 år siden

Rigtig god

Ovnen fungerer super fint - og dens tilbehøret gør at maden hverken bliver ulækker eller klistret. Er positivt overrasket over hvor nemt og hvor meget man kan med den.

Fremragende

Genialt! Wow, en mikroovn der er meget mere end det. Så mange lækre funktioner, der gør fast food til et langt sundere alternativ. Kan så meget anbefales.

Fremragende

Jeg er virkelig imponeret over alle de funktioner som denne Whirlpool Microovn har. Der er alt fra defrost af fisk og kylling til sprøde pizzabunde. Ja selv kage kan man lave i denne skønne Microovn. Desuden er den så let at betjene at selv vores søn på 3 år kan sætte en pizza ind og trykke på de rigtige knapper. Dual Crisp funktionen er bestemt alle pengene værd, hvem har ikke prøvet at lune en kold pizza i Microovn med samme resultat, nemlig en blød og kedelig bund, men ikke med Dual Crisp funktionen. Både skorpe og bund bliver dejlig sprøde og osten bliver lækker.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Whirlpool MCP 345 WH Hvid er 1.142 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 3 butikker.

Sammenlign alle Whirlpool Mikroovne

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.