Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Weber Spirit Original E-310 Gasgrill

Weber Spirit Original E-310 Gasgrill

Gasgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Skabe/hylder, Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Bundbrænder, Lukket låg
Flere egenskaber
Fra 3.774 kr. til 6.499 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Gasgrill i absolut bedste materialer, som sikrer velsmagende og lækker mad direkte fra grillen. Nemt og brugervenligt udstyr og tilbehør.

Der er ingen tvivl om, at rigtigt mange danskere er gået hen og blevet virkelige grill-entusiaster. Aldrig før har det været så populært at grille, og det skyldes i høj grad en kombination af 2 forhold. For det første er den en aktivitet, der ikke kræver masser af forberedelse, før du kan komme i gang, og så findes der et stort udvalg af griller og tilbehør.

I dag anvender de flest en eller anden form for gasgrill. Den er både hurtig at varme op, og så kan du anvende den til at tilberede et hav af retter. Kød, grøntsager, frugt, brød, pizza, desserter, ja, mulighederne er mange. Gasgrillen kan grille ved både direkte og indirekte varme, og det åbner op for en masse muligheder.

Med en Weber Spirit Original E-310 er du garanteret en robust gasgrill, der især er velegnet til begyndere ud i grillningens fine kunst. Den er fremstillet i flere forskellige slags metal for absolut bedste anvendelse. Grillens låg og bund er porcelænsemaljeret, de tre brændere er i rustfrit stål, og grillristen er i støbejern. Men så er du også sikret 1. kl. kvalitet, der er både brugervenlig og holdbar. Farven er sort, hvilket giver den et råt, cool udseende. Det flotte skab forneden og de 2 borde ved siderne er med til at gøre den særdeles funktionel. Her kan du opbevare diverse tilbehør og service, så du undgår at skulle bruge tid på at hente det, ligesom de praktiske borde er fantastiske at stå ved, når der skal blandes salater og marineres kød. Her er der virkeligt tale om brugervenligt design og udformning. Weber Spirit Original E-310 har 4 hjul, så du nemt kan rulle den derhen, hvor du ønsker den, uden at skulle bruge en masse kræfter.

Der er selvfølgelig elektronisk tænding, og varmen reguleres trinløst. I midten er der placeret et fast termometer, så du hele tiden kan følge med i og holde dig opdateret om, hvor langt du er i forløbet. Selve grillarealet er på 60 x 44 cm, og det er tilstrækkeligt til at servicere familie og venner med lækker mad direkte fra grillen.

Med denne gasgrill er du garanteret bedste kvalitet og masser af funktionalitet hele vejen rundt. Det kan både ses og smages.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnSpirit Original E-310 Gasgrill
Produktegenskaber
GrillmodelGasgrill
TypeVogn/Stativ
EgenskaberDrypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Skabe/hylder, Termometer
Brænder typeBundbrænder
TændingstypeElektrisk tænding
Antal primære brændere3 stk
Primær brændereffekt9.36 kW
Bredde: Primære Grill60.0 cm
Dybde: Primære Grill44.0 cm
Antal burgere15
Grill flade varianterSingle
LågLukket låg
SidebordFoldbar
Ramme materialeAluminium, Stål
Overflade materialeStøbejern
BelægningEmalje, Non-Stick
Tilgængelige farverGrå, Sort
Størrelse
Dybde80.0 cm
Bredde131.0 cm
Højde158.0 cm
Vægt56.7 kg
Favorit
Prisalarm