Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Weber Q1200 Gasgrill

Weber Q1200 Gasgrill

Bærbar Gasgrill, Bordgrill, Termometer, Transportabel, Drypbakke, Låg, Sidebord, Bundbrænder, Lukket låg
Flere egenskaber
Fra 1.499 kr. til 2.299 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Den smarte Weber Q1200 gasgrill er lille og lige til at tage med, når familien skal i sommerhus eller på skovtur. Grillen er nem at transportere, og du har med to sideborde masser af plads til at tilberede maden. På kun få minutter er grillen klar til pølser, hamburgere og mindre stykker kød. Perfekt til skovturen eller spontane aftener på altanen.

Den lækre og verdenskendte Weber design finder du også i Weber Q1200. På siden troner Weber Q logoet som garant for kvalitet og brugervenlighed. Det store håndtag gør det nemt at åbne og lukke låget. Grillen har indbygget stegetermometer, og den revolutionerende Q-formede brænder i rustfrit stål sørger for, at varmen fordeles til hvert et hjørne af grillen. I modsætning til kul er der ingen ventetid. Den elektriske tænding sørger for øjeblikkelig grillstart hver gang. Du skal blot trykke på knappen, og grillen er tændt. Reguler varmen med trinløst, så du kan få topresultater gang efter gang. Drypbakken i bunden opfanger fedt og kødsaft, og den kan selvfølgelig tages ud og tømmes og rengøres efter brug.

Byt eventuelt grillen ud med en plade, så du også kan spejle æg, bage pizza og mange andre ting med gasgrillen. Fordi låget er så højt, kan du sagtens grille en kylling eller andre mindre stykker kød. Låget er fremstillet i støbt aluminium sat i en glasforstærket nylonramme. På trods af gasgrillens ringe størrelse, er effekten alligevel 2.49 kW.

De arbejdsborde på siden af grillen giver dig råderum, når grøntsager og kød skal tilberedes. Efter grilning kan du folde bordene sammen, så grillen ikke fylder ret meget. Den er lige til at sætte i bagagerummet eller hen i hjørnet af terrassen. Vælg en farve på låget, som passer til din terrasse eller altan. Hvis du vil udnytte Weber Q1200 til det yderste, kan du vælge mellem meget lækkert ekstraudstyr fra Weber. På Weber Q1200 får du selvfølgelig fem års garanti på støbte aluminiumsdele, brænder, grillriste og termoplast dele. Når du anskaffer dig en Weber Q1200 får du ikke bare en gasgrill. Du får en pålidelig grill, som du sagtens kan have med på farten, og som hurtigt kan levere mad til hele familien.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnQ1200 Gasgrill
Produktegenskaber
GrillmodelGasgrill
TypeBordgrill
EgenskaberDrypbakke, Låg, Sidebord, Termometer, Transportabel
Brænder typeBundbrænder
TændingstypeElektrisk tænding
Antal primære brændere1 stk
Totale brænder effekt2.8 kW
Bredde: Primære Grill43.0 cm
Dybde: Primære Grill32.0 cm
Grill flade varianterDelt
LågLukket låg
SidebordFoldbar
Ramme materialeAluminium
BelægningNon-Stick
Størrelse
Dybde48.0 cm
Bredde103.9 cm
Højde59.7 cm
Vægt13.7 kg
Favorit
Prisalarm