Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Weber Q3000 Gasgrill

Weber Q3000 Gasgrill

Gasgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Bundbrænder, Lukket låg
Fra 2.999 kr. til 4.299 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Weber har i mange år givet os minder om saftige burgere, skønne hotdogs og solskins sommerdage i sandaler – og med god grund! Weber er ophavsmanden bag den kuglegrillen, og har siden opfindelsen i 1952 arbejdet på hele tiden at lave bedre grilludstyr, som nu sælges i næsten hele verden.

Weber Q3000 er en moderne gasgrill med smæk på. Grillen har to brændere. Dette sikrer at din mad kan få både indirekte – og direkte varme. Du kan dermed både lave din mad relativt hurtigt med den direkte varme, men du kan også lade din mad stege hele dagen og se den blive så mør, at den falder fra hinanden, hvis du bruger den indirekte varme. Grillen kommer med et termometer i låget, så du hele tiden kan våge over din mad uden at åbne grillen og lukke luft ind. Weber Q3000 er dermed det rene legetøj for både grillentusiaster, amatørkokke og madelskere! Grillen egner sig dog også til helt nybegyndere – den tændes ganske enkelt ved tryk på en knap, så der er plads til alle niveauer.

Grillen giver virkelig også mulighed for at folde dig ud udi de store grillprojekter. Grillen har nemlig et bord i hver side, som gør det nemt at have alle råvarer samlet lige ved grillen. Du er dermed ikke hele tiden nødt til at løbe frem og tilbage mellem køkkenet og grillen – du kan blive på et sted og koncentrere dig om at lave aftensmaden på det helt fantastiske instrument, du har foran dig. Bordene kan klappes ind. På denne måde fylder grillen ikke unødigt, når den ikke bruges.

Q serien er kendt for at være særdeles fleksibel. Grillene er udformet, så de ligner den klassiske kuglegrill, men fungerer som sagt som en gasgrill. Q3000 kommer på et rullebord, og grillen er derfor utrolig nem at få rundt. Den indbyder dermed ikke bare til familiehygge, men også til spontane aftener, hvor du kan rulle den ud på vejen og invitere naboer over til pølser og øl, uden det behøver at være det mindste besværligt.

Q3000 er ikke bare velegnet til familiemiddage og nabohygge. Den egner sig også fortrinligt til at lave mad til større forsamlinger. Grillen er stor nok til, du både kan have store stykker kød liggende i den og samtidig grille en god portion grøntsager. Så med Q3000 behøver du ikke længere have gang i flere griller, hvis du får hele familien over – den kan rumme det hele.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnQ3000 Gasgrill
Produktegenskaber
GrillmodelGasgrill
TypeVogn/Stativ
EgenskaberDrypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Termometer
Brænder typeBundbrænder
TændingstypePiezo tænding
Antal primære brændere2 stk
Totale brænder effekt6.35 kW
Bredde: Primære Grill45.0 cm
Dybde: Primære Grill63.0 cm
Antal burgere16
Grill flade varianterDelt
LågLukket låg
SidebordFoldbar
Ramme materialeAluminium, Stål
Overflade materialeStøbejern
BelægningEmalje
Størrelse
Dybde76.0 cm
Bredde140.0 cm
Højde141.0 cm
Vægt27.6 kg
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her