Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Weber Q1000 Gasgrill

Weber Q1000 Gasgrill

Bærbar Gasgrill, Bordgrill, Transportabel, Drypbakke, Låg, Bundbrænder, Lukket låg
Flere egenskaber
Fra 1.634 kr. til 1.999 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Bauhaus

Weber Q1000 gasgrill 1 brænder

Weber Q1000 gasgrill 1 brænder

Weber Q1000 gasgrill 1 brænder

1 variant
1.699 kr.
Fri fragt
Til butik

Med denne gasgrill er du garanteret en kvalitetsgrill i fantastiske materialer.

Er du også gået hen og blevet utroligt glad for at grille, men er du blevet træt af den gamle grill, der skal tændes med avispapir og utrolige mængder tændvæske, hvorfor så ikke overveje at anskaffe dig denne Weber Q1000? Her slipper du for at skulle bruge en masse energi på at få den i gang, for det er en gasgrill, der er funktionel og særdeles nem at betjene. Med andre ord – en optimal løsning.

Der er ingen tvivl om, at rigtigt mange danskere er gået hen og blevet særdeles begejstrede for at grille. Det er nærmest blevet et nationalt samlingspunkt, hvor du, udover at kunne tilberede lækker og velsmagende mad, også har mulighed for at tilbringe noget tid udendørs sammen med familie og venner. Der er noget basalt over at grille, som tiltaler rigtigt mange af os, og så gør det naturligvis heller ikke noget, at det er nemt og hurtigt at komme i gang.

Det kræver nemlig sjældent de helt store forberedelser, når man beslutter sig for, at aftensmaden skal stå på grill. Til gengæld er der fantastiske muligheder for at kombinere sig frem til en fremragende middag. Kød, grøntsager, frugt og brød er blot et lille udvalg af, hvad der kan kommes på grillen.

Med en Weber Q1000 er du sikker på at få en funktionel og transportabel gasgrill, som aktiveres ved ét tryk på en knap, og så går der ikke længe, inden den er varm nok til bøfferne. Skulle du ønske at regulere varmen, gøres dette nemt trinløst. Der er tale om en smart og funktionel gasgrill, som er fremstillet af flere forskellige metaller for at opnå det bedste resultat. Låg og bund er f.eks. fremstillet af aluminium, den 2-delte grillrist er lavet i porcelænsemaljeret støbejern, og brænderen er lavet i rustfrit stål. Selve grillristen har en størrelse på 42.5 x 32 cm.

Weber Q1000 er som sagt en transportabel grill, og det gør den velegnet til at tage med hjemmefra. Naturligvis kan du bruge den ude i haven, men ellers er den som skabt til en tur i sommerhuset, campingvognen, eller hvad med at tage den med under armen, når du skal besøge familie og venner? Har du samtidigt en pakke kød og lidt lækkert tilbehør med, vil det helt sikkert vække både glæde og begejstring.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnQ1000 Gasgrill
Produktegenskaber
GrillmodelGasgrill
TypeBordgrill
EgenskaberDrypbakke, Låg, Transportabel
Brænder typeBundbrænder
TændingstypePiezo tænding
Antal primære brændere1 stk
Totale brænder effekt2.64 kW
Bredde: Primære Grill43.0 cm
Dybde: Primære Grill32.0 cm
Grill flade varianterDelt
LågLukket låg
SidebordUden
Overflade materialeStøbejern
BelægningEmalje
Størrelse
Dybde52.1 cm
Bredde68.6 cm
Højde59.7 cm
Favorit
Prisalarm