Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Weber Spirit Premium E-320 GBS

Weber Spirit Premium E-320 GBS

Gasgrill, Vogn/Stativ, Termometer, Skabe/hylder, Hjul, Låg, Sidebord, Sidebrænder, Lukket låg
Flere egenskaber
Pris 5.799 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Funktionel og brugervenlig gasgrill, som er nem at håndtere, og hvor du ikke nødvendigvis behøver at være øvet grillmaster for at få bøffen til at lykkes? Så er løsningen lige her.

Hvis der er en aktivitet, som rigtigt mange danskere har taget til sig, og som ikke kræver helt specifikke forudsætninger for at have det sjovt, så er det at grille. I flere år var det nærmest synonymt med en af de lidt ustabile havegriller, hvor der skulle sand i bunden og litervis af tændvæske og avispapir til for at få grillen i gang. Alternativt kunne det være et besøg i supermarkedet eller på tankstationen, hvor man lige nåede at få den sidste engangsgrill, inden turen gik hjem i haven.

Meget har ændret sig siden dengang, og det har været positivt i forhold til både grilloplevelse og resultat, men helt sikkert også når det handler om sikkerhed.

Med en Weber Spirit Premium E-320 GBS er du garanteret fede grilloplevelser året rundt. På intet tidspunkt skal du gå på kompromis med hverken resultat eller din og andres sikkerhed, for denne spændende gasgrill er både funktionel og praktisk.

Der er tale om en gasgrill med 3 brændere, der kan grille ved både direkte og indirekte varme. Udover grillområdet er der to borde, et på hver side af grillen, som er praktiske, når grøntsagerne skal snittes eller marinaderne blandes. Herudover er der støbejernsriste og et praktisk underskab, hvor du kan opbevare udstyr og andet, så du har den arbejdsplads, som er nødvendig. Grillen har elektronisk tænding, trinløs regulering og termometer i midten, og da grillen er på hjul, er den utroligt nem at håndtere og flytte, uden at du skal bruge nogen form for kraftanstrengelse.

Som nævnt ovenfor har danskerne taget grillning til sig. I dag er det en aktivitet, der foregår hele året rundt og i al slags vejr. Det skyldes naturligvis, at der er sket en kæmpe udvikling og optimering af de grilltyper, der udbydes på markedet. De er så avancerede, at det ikke betyder noget, om der er vind eller regn, for så placerer du blot grillen et sted med læ, så klarer grillen resten.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnSpirit Premium E-320 GBS
Produktegenskaber
GrillmodelGasgrill
TypeVogn/Stativ
EgenskaberHjul, Låg, Sidebord, Skabe/hylder, Termometer
Brænder typeSidebrænder
TændingstypeElektrisk tænding
Antal primære brændere3 stk
Antal sidebrændere1 stk
Sidebrænder effekt3.51 kW
Totale brænder effekt9.36 kW
Dybde: Primære Grill45.0 cm
Antal burgere15
Grill flade varianterSingle
LågLukket låg
SidebordFast
Overflade materialeRustfrit Stål, Støbejern
BelægningEmalje
Tilgængelige farverMetal, Sort
Størrelse
Dybde66.0 cm
Bredde132.0 cm
Højde116.0 cm
Favorit
Prisalarm