Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Samsung BD-H8900N 1TB

Samsung BD-H8900N 1TB

Type: Blu-ray, Video Opløsning: 1080p, 3D: Kan afspille 3D, Transportabel: Nej, Tilslutninger: HDMI, Optisk ud, Harddisk: Ja, Harddisk kapacitet: 1000 GB
Flere egenskaber
Fra 1.799 kr. til 3.629 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

En kæmpestor harddisk på 1TB og ekstra høj billedkvalitet gør det til en fornøjelse at optage og se sine yndlingsudsendelser, når man har tid og lyst til det. Samsung BD-H8900 har dual-tuner i afspilleren, så du kan optage et program på en kanal, mens du ser et andet program på en anden kanal. Eller optag to forskellige programmer, mens du ser et tredje. Alt foregår selvfølgelig i højeste kvalitet.

Den høje UHD-kvalitet passer perfekt til actionprægede eller scenografisk flotte Blu-Ray-film. Samsung BD-H8900 har 4K-opløsning, hvilket giver en gengivelse med en imponerende detaljerigdom i forhold til Full HD. Selv medier, der ikke originalt er i UHD-format, kan du afspille på Samsung BD-H8900. Afspilningen konverteres automatisk til en kvalitet, der ligger meget tæt på UHD.

Via dit trådløse netværk tilslutter du nemt og hurtigt din Samsung BD-H8900 til internettet. Så kan du streame film, serier og sport fra Netflix eller ViaPlay. Med Samsung BD-H8900 får du alle Samsungs smart TV funktioner i en og samme afspiller uden at skulle købe nyt fjernsyn. Bagsiden på Samsung BD-H8900 er dejlig overskuelig med HDMI samt optical digital audio stik, Ethernet og en ekstra USB port, så du eventuelt kan tilslutte en ekstra harddisk, hvis du får brug for mere plads. Harddisken på 1 TB kan gemme 257 timers programmer i høj opløsning eller 411 timers SD. Når du optager, sker det altid i bedste kvalitet.

Det er nemt at dele indhold fra sin smartphone eller tablet på Samsung BD-H8900. Med AllShare-teknologien deler du trådløst, så du kan se alle dine billederi stort format på skærmen. Du kan også trådløst tilslutte Samsung BD-H8900 til Samsung Multirumssystem og streame musik ud i hele boligen. Optageren har alle de features, som man kender fra andre optagere som pause og tilbagespolning af live tv. Med Samsung BD-H8900 får man også adgang til en lang række online apps, som tilgås via internettet.

Designet er identisk med BD-F8900 og har det stilige, afrundede hjørne på højre side og et skinnende sort finish. Optageren er kun 5,5 cm høj, og passer derfor nemt til alle typer hylder og tv-borde. Det minimale LED display og tildækkede USB port samt et rundt panel af tryksensitive knapper ovenpå gør designet elegant og tidsløst. Har man brug for en brugervenlig optager og Blu-Ray afspiller i et flot og klassisk design, går man bestemt ikke galt i byen med Samsung BD-H8900.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnBD-H8900N 1TB
Type
Type
Blu-ray
Billed
Understøttede LydformatDTS-ES, DTS-HD High Resolution, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Plus
DiskformaterBD-ROM, BD-RE, BD-ROM, CD-R/RW, DVD-R
Video Opløsning1080p
3DKan afspille 3D
Funktioner
HarddiskJa
Harddisk kapacitet1000 GB
DVB-standardDVB-C, DVB-T2
Trådløst
Trådløs kommunikationDLNA, Wi-Fi
Tilslutninger
TilslutningerHDMI, Optisk ud
HDMI udgang1
USB indgange1
Design
TransportabelNej
File formats
VideokompressionsformatDivX, MPEG1, MPEG2, MPEG4
Størrelse
Højde55.0 mm
Dybde282.0 mm
Bredde430.0 mm
Vægt
2.6 kg
Favorit
Prisalarm