Blueair Classic 405 with Particle Filter

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.3

Baseret på 201 anmeldelser

 • 5

  67%

 • 4

  17%

 • 3

  4%

 • 2

  4%

 • 1

  8%

Rigtig godt

Vi har haft vores luftrenser i 3 måneder nu, og jeg bemærker en stor forskel i luften i soveværelset. Hver en øre værd at vide, at vi nu bruger vores sovende timer i ren luft, da busser pudser udenfor, og trafikken bliver tungere og tungere. Vi har lige fået en hund og føler sig godt at vide, at det også fjerner pelspartikler.

Glimrende

Vi elsker dette produkt! Det er stille, effektivt og let at forstå. Det holder virkelig lejligheden frisk, og vi kan mærke forskellen, da vi bor tæt på en stærkt trafikeret vej. Da vi har en hund, er det dejligt at vide, at det også arbejder på at reducere pedander.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Blueair Classic 405 with Particle Filter er 4.299 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 5 butikker.

Sammenlign alle Blueair Luftrensere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.