Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Nintendo 3DS XL

Nintendo 3DS XL

Bærbar spillekonsol, 336 g, 2 x 266MHz ARM11 Processor
Pris 1.999 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Den nye Nintendo 3DS XL kan med sine mange funktioner bruges til meget andet end blot en spillekonsol.

Du kan blandt andet surfe på internettet og download applikationer, og så kan du selvfølgelig som altid spille alle de spil, som fungerer til Nintendo 3DS! Det betyder alle 3DS-spil samt stort set alle Nintendo DS- og DSi-spil!

På Nintendo 3DS XL finder du som altid ZL- og ZR-knapperne, og sammenligner man med Circle Pad Pro, skal det nævnes, at samme funktion er at finde i New Nintendo 3DS XL. Nintendo 3DS XL er desuden udstyret med en ekstra styrepind end sine tidligere modeller. Den nye C-pind findes over A, B, X og Y-knapperne, og den gør det muligt at lave langt mere nøjagtige bevægelser, samtidig med at du har mulighed for at foretage meget små bevægelser. Det gør det meget sjovere at spille, fordi du har langt bedre kontrolmuligheder end tidligere.

New Nintendo 3DS XL er udstyret med en kraftigere processor. Det vil sige, at alt, der foregår over internettet, går meget hurtigere end tidligere, hvis du vel at mærke har en hurtig bredbåndsopkobling. Sammen med New Nintendo 3DS XL’s nye styrepind gør den nye processor det langt lettere og hurtigere at surfe på internettet. Desuden begynder producenterne at lancere spil, hvor den nye processors kræfter udnyttes på bedste vis.

NFC-funktionen er desuden integreret, så den kan anvende amiibo-figurer, når disse spil udkommer. Det eneste du behøver er at stille din amiibo på skærmen, så aflæses denne.

Med en ny, stabil 3D-funktion er 3D-oplevelsen bedre end nogensinde før. New Nintendo 3DS XL erved hjælp af et kamera i stand til at aflæse, hvor dit ansigt er, og dette hjælper til automatisk at indstille kameraet, så du får den bedst mulige spilleoplevelse. Bemærk dog at børn under seks år frarådet af benytte denne funktion, når de spiller. Derfor er det muligt i indstillinger at slå forældrekontrol til, så børnene ikke bruger den.

Kameraet har desuden fået en opgradering siden sidste version. Det fungerer nu upåklageligt under lyssvage forhold, hvorfor du ville kunne opleve en stor forandring i kvaliteten. Du kan overføre filer fra din computer eller tablet gennem WiFi, så du ikke behøver at tage SD-kortet ud hver gang.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
Produktnavn3DS XL
Produktegenskaber
TypeBærbar spillekonsol
PlatformNintendo 3DS
Internetkompatibel
Ja
VR/AR kompatibilitetNej
Processor2 x 266MHz ARM11
RAM128MB, 64MB
MedietypeKassette
Intern hukommelse1.5GB
Dybde93 mm
Bredde156 mm
Højde22 mm
Vægt336.0 g
Trådløst
Wi-FiJa
Display
Skærmstørrelse4.88 "
Skærmopløsning800×240 pixels
Touch ScreenJa
3D
Ja
Strømkilde
StrømtypeBatterier
Batteritid5.0 timer
Relateret
Øvrigt
4GB SD-kort
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her