1. Gaming & Underholdning
 2. Spillekonsoller
Sony PlayStation 4 500GB

Her er en PlayStation, der har en anvendelig lagerplads på 500GB. Den kan for eksempel afspille Blu-ray-film, og der er en controller inkluderet.

Sammenlign priser fra 2.399 kr. til 3.304 kr.
·

Placering 20 i Spillekonsoller

ANNONCE

Fra Expert.dk

PS4 SORT 500 GB ➞ På lager - klar til levering og afhentning

2.484 kr.
BR-Legetøj Logo
5,0
 • 3101
 • 3102
 • 3103
 • 3104
Købsgaranti
Tilbyder hjemmelevering
Annonce

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 10220 anmeldelser

 • 5

  74%

 • 4

  12%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  8%

friso09
Niveau 2·3 år siden

Rigtig god

Perfekt sjov for hele familien men man mangler sku lidt den der PlayStation plus ellers bliver det kedeligt efter tid men fed konsol og helt sikkert go herfra

Spilkonsol i verdensklasse

Den bedste spillekonsol, jeg har ejet. Den har holdt den samme kvalitet, siden jeg købte den omkring udgivelsesdatoen. Grafikken er helt vanvittig, og i spil som Spider-man, Last of Us og GTA V viser PS4, hvad den er i stand til. Jeg havde høje forventninger til denne konsol, og det levede op til alle. Og har gjort det siden 2013, uden at være blevet forværret, selvom det er blevet anvendt i vid udstrækning. Meget god konsol med ekstremt god kvalitet rent teknisk, men også i holdbarhed, det varer i lang tid.

Fremragende

Jeg har haft både PS2 og PS3, men følelsen i spillene har aldrig været så god som på PS4. Det handler ikke kun om grafik. Også lydoplevelsen og kontrollen af spillet er på et helt nyt niveau. Derudover tjener det fremragende som medieafspiller til Netflix, HBO og Amazon Prime. Men udvalget af udlejningsfilm gennem Playstation Store er latterligt lille. Bedømmelsen får fuld pot alligevel!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Sony PlayStation 4 500GB er 2.399 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 9 butikker.

Sammenlign alle Sony Spillekonsoller

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.