Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Sony PlayStation 4 500GB - White Edition

Sony PlayStation 4 500GB - White Edition

Stationær spillekonsol, 2800 g, x86-64 AMD Jaguar 8 cores Processor
Flere egenskaber
Pris 2.499 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

PlayStation 4 er uden tvivl en af mest populære spilkonsoller, og dette er ganske velfortjent. Maskinen er lækkert designet, den er hurtig, og så er den yderst brugervenlig. Størstedelen af de maskiner, der sælges, er i farven sort, men Sony har faktisk også lavet maskinen i en rigtig flot hvid farve.

En PlayStation 4 kan uden tvivl dække samtlige behov, som en gamer måtte have. Det kan den, fordi indmaden i maskinen er yderst kraftfuld, hvilket bevirker, at diverse spiludviklere har stort set frie hænder til at udvikle de vildeste og flotteste spil, uden at de skal bekymre sig om, hvorvidt maskinen kan trække spillet eller ej. Systemet i en PS4 er bygget op omkring en kraftigfuld chip-processor med en 8-kernet 64bit x86 CPU. Dette giver ikke særligt meget mening for ikke-fagfolk, men det betyder altså, at maskinen er ekstremt kraftfuld. Selvom maskinen har en yderst kraftfuld processor, er den stadigvæk dejligt støjsvag.

En PlayStation 4 kan desuden meget mere end blot at afspille spil. Kobler man sin maskine til internettet via Wi-Fi eller kabel, får man nemlig adgang til en App Store, hvor man kan hente forskellige apps. En række af de mest populære apps er til Viaplay, Netflix og HBO. Henter man en eller flere af disse apps, kan man bruge sin PS4 til at afspille film og serier på sit tv.

Maskinen har en harddisk på 500 GB, og dette er nyttigt i flere forskellige henseender. Det er først og fremmest nyttigt i forhold til at lagre apps på maskinen. Havde maskinen ingen dataplads haft, ville det ikke være muligt at hente ovenstående apps. Ligeledes er det muligt at hente spil direkte til konsollen. På den måde slipper man for at have en masse skiver, man skal holde styr på. Spillene kan købes direkte på maskinen og downloades til denne.

Der er ingen tvivl om, at en PlayStation 4 er en af de mest populære konsoller på markedet, og netop fordi konsollen er så populær, udgives alle interessante og gode spil til netop denne konsol.

Det er muligt at købe alverdens ekstraudstyr til en PS4. Dette ekstraudstyr kan forbedre ens spiloplevelse. Hvis man for eksempel er stor tilhænger af bilspil, kan man investere i et rat til maskinen. Dette vil bidrage til at gøre spiloplevelsen endnu mere realistisk og virkelighedstro.

Produkt
ProduktnavnPlayStation 4 500GB - White Edition
Produktegenskaber
TypeStationær spillekonsol
Lanceringsår2014
PlatformPlaystation 4
FarveHvid
SamleudgaveNej
Medfølgende spilNej
Medfølgende tilbehør1 håndkontrol
Internetkompatibel
Ja
Multiplayer SupportLokalt, Online
KonsolforbindelseVia ethernet crossover kabel, Via indbygget Wi-Fi, Via lokalt netværk (LAN)
VR/AR kompatibilitetPlayStation VR
BagudkompatibelNej
Support for fjernbetjeningJa
Support for trådløse kontroller4
Trådløs kontrollerinterfaceBluetooth
Support for kablede kontroller2
Kablet kontrolportUSB
Tilgængelige tjenesterAll 4, Amazon Video, Animax, BBC News, BBC Sport, BBC iPlayer, Blockbuster, Crunchyroll, DRTV, Dailymotion, Dansk Filmskat, Demand 5, HBO Nordic, Internetbrowser, MUBI, MinBio, Netflix, Now TV, PlayMemories, Playstation Plus, Plex, Qello, Spotify, TV From Sky, TuneIn Radio, Twitch, VEVO, Viaplay, WWE, Youtube, maxdome
Processorx86-64 AMD Jaguar 8 cores
Klokfrekvens1.6 Hz
RAM8GB
MedietypeBlu-Ray, DVD
Intern hukommelse500GB
GPSNej
Dybde305 mm
Bredde275 mm
Højde53 mm
Vægt2800.0 g
Kamera
Kamerablitz/lygteNej
Trådløst
Wi-Fi802.11b, 802.11g, 802.11n
MobiltilslutningNej
Bluetooth4.0
NFCNej
Tilslutninger
USB2 USB 3.0/3.1 (Gen 1) Type-A
Antal USB-porte2
HDMI-udgang1.4
HDMI-indgangNej
Digital optisk udgangJa
Digital optisk indgangNej
S-Video udNej
S-Video indgangNej
KompositudgangNej
KomponentudgangNej
SCART udNej
VGA udNej
Ethernet-tilslutning10/100/1000
Display
DisplayNej
Antal displays0
Videoformat1080p (Full HD), 480p, 576p, 720p (HD Ready)
Touch ScreenNej
3D
Ja
HDRHDR10
Strømkilde
StrømtypeLedning
Lyd
HovedtelefonudgangPå håndkontrol
Indbyggede højtalereNej
LydformatAuro-3D, Bitstream, DTS 5.1, DTS 96/24, DTS ES, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, DTS:X, Dolby Atmos, Dolby Digital 5.1, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic IIz, Dolby Pro Logic IIz, Dolby Pro Logic Iix, Dolby Surround, Dolby TrueHD, LPCM
Surround Sound7.1