1. Spillekonsoller & Spil
  2. Spillekonsoller
Nintendo New 3DS XL
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Nintendo New 3DS XL er den nye og forbedret spillekonsol, der er langt hurtigere og har flere kontrolmuligheder.

Nintendo New 3DS XL ligner egentlig den gamle Nintendo 3DS XL. Og alligevel er der så mange ting, der forbedret ved denne version. Den bærbare spillekonsol er forbedret med en langt hurtigere processor, så du ikke skal vente alt for længe på dine spil. Du kan nyde timevis af sjov, og den hurtige processor er med til at give dig den fulde spiloplevelse på den bærbare spillekonsol.

Nintendo New 3DS XL har fået en ekstra styrepind. Det giver dig langt bedre kontrolmuligheder samt NFC. NFC-funktionen kan du bruge til spil, hvor der bliver anvendt amiibo-figurer. Det er ikke længere manglen på kontrol og styrepinde, der skal afgøre, om du vinder eller taber. Med Nintendo New 3DS XL får du en sjov spilleoplevelse, hvor du ikke mangler noget på kontrolsiden.

Den bærbare spillekonsol Nintendo New 3DS XL har en rigtig flot skærm. Det er en 3D LCD-bredskærm, hvor der er trykfølsomme egenskaber på den ene skærm, så du let og hurtigt kan betjen konsollen og få sjove spiloplevelser ud af den. Nintendo New 3DS XL har en skærm, der er 90 procent større end på den almindelige Nintendo 3DS. Derusover har den en forbedret 3D-oplevelse, så du får en endnu flottere oplevelse, der tager spillet helt ud af skærmen og leverer timevis af sjov til dig. Nintendo New 3DS XL har to udvendige kameraer, der tager 3D-billeder i en super flot kvalitet. I alt er de tre kameraer blevet forbedret, så de tager rigtig gode billeder overalt. I svage lysforhold får du stadig skarpe billeder, der ser rigtig flotte ud.

Nintendo New 3DS XL har indbygget WI-FI. På den måde kan du overføre filer til for eksempel din PC. Det betyder, at du kan dele dine flotte billeder med vennerne let og hurtigt. Du kan også overføre spil eller andre filer fra din PC og ned på din Nintendo New 3DS XL. Spillekonsollen har også gyroskop og bevægelsessensor. På den måde kan Nintendo New 3DS XL følge dine bevægelser og gøre din spiloplevelse endnu mere livagtig. Til konsollen medfølger et 4 GB microSDHC-kort til alle dine spil, fotos og så videre. Alle spil fungerer som på den gamle version. Men du kan nyde den på en bedre skærm og nye features, der gør din spiloplevelse endnu sjovere.

Log ind
Bliv medlem