Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Sony PlayStation 4 1TB - Ultimate Player Edition

Sony PlayStation 4 1TB - Ultimate Player Edition

Stationær spillekonsol, 2800 g, x86-64 AMD Jaguar 8 cores Processor
Flere egenskaber
Pris 2.922 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Sony Playstation 4 1TB er Sonys såkaldte Ultimate Player Edition. Den er en videreudvikling af den allerede ekstremt vellykkede Playstation 4.

Sony Playstation 4 1TB Ultimate Player Edition ligner da også den oprindelige Playstation 4 ved første øjekast, og selvom den i design er blevet en lille smule slankere, er de største forandringer sket indeni konsollen. Der er blandt andet kommet mere plads og en række software opdateringer, der skal sørge for, at Sonys spillekonsol kan følge med Microsofts Xbox One.

Den mest markante ændring i forhold til den tidligere version af PS4 er den større harddiskkapacitet. Som navnet mere end antyder kommer Sony Playstation 4 1TB Ultimate Player Edition med en harddisk på hele 1 Terabyte. Det er dobbelt så meget som på den tidligere model, hvilket matcher konkurrenten Xbox One, og giver mulighed for at gemme endnu flere film, spil, musik og andet indhold på den sorte boks.

Når det gælder gameplay, er det stadig den samme PS4. Der er ikke ændret noget på den front, og derfor får du den samme suveræne oplevelse som på den tidligere inkarnation af konsollen. Men det betyder ikke, der ikke er sket noget på softwarefronten, hvor Sony Playstation 4 1TB Ultimate Player Edition for eksempel er blevet udvidet med fuld Spotify-integration. Det betyder, at du nu kan høre musik direkte fra konsollen, og dermed for eksempel ikke behøver skifte kabler eller lignende, når du vil gå fra gaming til fest. Derudover er HBO (med for eksempel den ekstremt berømte Game of Thrones-serie) blevet tilgængelig på PS-store.

Med andre ord er de mest markante ændringer fra den ”almindelige” PS4 til Ultimate Player Edition sket ”indeni” maskinen. Det betyder dog ikke, at der intet er sket på ydersiden. PS4 Ultimate Player Edition er blevet slankere at se på, hvilket dog ikke ændrer dens udseende markant. Derudover er den også blevet lidt mere energieffektiv, hvilket altid er et plus, når der nu er plads til endnu flere spil og mere underholdning.

Sony Playstation 4 1TB Ultimate Player Edition er en videreudvikling af den oprindelige PS4, der ikke er revolutionerende, der hvor det virkelig gælder, nemlig gameplay, spiludvalg og lignende. Men det gør heller ikke noget, da PS4 i forvejen uden tvivl var en af de bedste konsoller på markedet. Den nye model er til gengæld lidt bedre på områder, hvor konkurrenter som Xbox One slog den, nemlig særligt underholdning og indhold, der ikke er spil. Og så selvfølgelig harddisken i dobbeltstørrelse.

Produkt
ProduktnavnPlayStation 4 1TB - Ultimate Player Edition
Produktegenskaber
TypeStationær spillekonsol
Lanceringsår2015
PlatformPlaystation 4
FarveSort
SamleudgaveNej
Medfølgende spilNej
Medfølgende tilbehør1 håndkontrol
Internetkompatibel
Ja
Multiplayer SupportOnline, Lokalt
KonsolforbindelseVia lokalt netværk (LAN), Via indbygget Wi-Fi, Via ethernet crossover kabel
VR/AR kompatibilitetPlayStation VR
BagudkompatibelNej
Support for fjernbetjeningJa
Support for trådløse kontroller4
Trådløs kontrollerinterfaceBluetooth
Support for kablede kontroller2
Kablet kontrolportUSB
Tilgængelige tjenesterNetflix, VEVO, Now TV, Animax, BBC Sport, WWE, Twitch, Dailymotion, Internetbrowser, BBC iPlayer, Plex, MUBI, Spotify, Demand 5, All 4, BBC News, Playstation Plus, Youtube, Amazon Video, PlayMemories, Crunchyroll, Qello, TV From Sky
Processorx86-64 AMD Jaguar 8 cores
Klokfrekvens1.6 Hz
RAM8GB
MedietypeDVD, Blu-Ray
Intern hukommelse1TB
GPSNej
Dybde305 mm
Bredde275 mm
Højde53 mm
Vægt2800.0 g
Kamera
Indbygget kameraNej
Kamerablitz/lygteNej
Trådløst
Wi-Fi802.11n, 802.11b, 802.11a, 802.11g
MobiltilslutningNej
Bluetooth4.0
NFCNej
Tilslutninger
USB2 USB 3.0/3.1 (Gen 1) Type-A
Antal USB-porte2
HDMI-udgang1.4
HDMI-indgangNej
Digital optisk udgangJa
Digital optisk indgangNej
S-Video udNej
S-Video indgangNej
KompositudgangNej
KomponentudgangNej
SCART udNej
VGA udNej
Ethernet-tilslutning10/100/1000
Display
DisplayNej
Antal displays0
Videoformat576p, 720p (HD Ready), 480p, 1080p (Full HD)
Touch ScreenNej
3D
Ja
HDRHDR10
Strømkilde
StrømtypeLedning
Lyd
HovedtelefonudgangPå håndkontrol
Indbyggede højtalereNej
LydformatDolby Pro Logic IIz, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, DTS:X, DTS 5.1, DTS ES, Bitstream, Dolby Pro Logic Iix, LPCM, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, Dolby Pro Logic IIz, Auro-3D, DTS 96/24, Dolby Digital EX, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby Digital 5.1, Dolby Surround
Surround Sound7.1