500+ overvåger
Nintendo Switch - Grey - 2019
ANNONCE

Fra Dustinhome.dk

Nintendo Switch. 2019 32GB Grå, Sort

2.702 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.7

Baseret på 6248 anmeldelser

 • 5

  80%

 • 4

  13%

 • 3

  3%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Fantastisk på farten

Jeg har haft min Switch siden den udkom tilbage i 2017. Jeg har været super glad for den, specielt i bussen eller toget. Jeg er dog ikke fan af controllerne når de ikke er monteret til skærmen. Hvis man skal spille på sit V, bør man bruge penge på en pro conroller. Denne er desværre relativt tyr. Maskinen har fantastisk spil galleri, som mere end gøre op for den ringe kvalitet af controllerne.

Bedste konsol, jeg nogensinde har ejet

Det bedste ved kontakten er, at når du slukker det starter spillet lige der, hvor du var, da du lukker ned. Da det er bærbart i modsætning til andre konsoller gør det så meget mere nyttigt.

Fantastisk

Nintendo Switch er et stort skridt fremad for nintendo, nogle nyere og friskere spil i tillæg. Håber de vil fortsætte med at være involveret i lanceringer på nye spil:) kontrollen er ikke et stort skud. Men hvis du køber PRO-controlleren, vil du ikke fortryde det, det får 10/10!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Nintendo Switch - Grey - 2019 er 2.444 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 17 butikker.

Sammenlign alle Nintendo Spillekonsoller

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.