Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction

Oral-B Pro 2 2000N CrossAction

Der er et par børsteindstillinger, hvilket gør eltandbørsten alsidig. Når batteriet er helt fladt, er det nemt at oplade den. Børstehovedet oscillerer 8.800 gange i minuttet.
Fra 331 kr. til 699 kr.
 • Butikker(15)

  Fra 331 kr.
 • Udenlandske(10)

  Fra 304 kr.
Købsgaranti

Købsgaranti

  Købsgaranti

  Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

    Braun er en af de førende producenter inden for el-tandbørster. Med Oral-B Pro 2000 får du rene tænder og bedste mundhygiejne.

    Skal den gamle tandbørste udskiftes med en ny, og overvejer du denne gang, om det skal være en el-tandbørste? Så skulle du tage et nærmere kig på Oral-B (Braun) Pro 2000, som er en både funktionel og brugervenlig el-tandbørste, som derudover fås til en rigtigt favorabel pris.

    Der er ingen tvivl om, at stadigt flere vælger at børste tænder med el-udgaven i stedet for den traditionelle, manuelle tandbørste. Det kan der være flere udmærkede grunde til. En af fordelene ved at børste med en el-tandbørste er, at du er garanteret en ensformig, dybdegående børstning. Det eneste, du skal sørge for, er, at få den ført hele vejen rundt om alle tænder, så både disse, mellemrum og tandkød bliver rengjort optimalt. Derved har du alle chancer for at kunne forebygge belægninger og plak, der ellers vil resultere i karies og huller i tænderne, evt. også tandkødsbetændelse.

    Der er dog 2 specielle grupper, der vil kunne have stor gavn af at bruge en el-tandbørste. Det er for det første personer, hvor finmotorikken er svækket og tandbørstningen derfor udgør en kæmpe udfordring. Det er typisk ældre mennesker, men naturligvis også andre, der, af sundhedsmæssige årsager, ikke har de kræfter og den præcision, som det forudsætter at børste optimalt. Der kan dog også være tale om yngre børn, der som oftest vil opfatte el-tandbørsten som et stykke legetøj. Du kan derfor mere eller mindre lege tandbørstningen ind på en sjov og spændende måde.

    Der foretages med regelmæssige mellemrum diverse tests og undersøgelser af effekten af el-tandbørstning contra tandbørstning med manuel børste, og i mange tilfælde underbygger de påstanden om, at el-børstning er at foretrække, fordi dens roterende børstebevægelser sikrer dig en regelmæssig børstning. Det betyder, at uanset hvordan motorikken opfører sig, eller hvor oplagt eller uoplagt du måtte føle dig, så er du garanteret en tandbørstning, som altid er den samme i forhold til rotationer. Så længe du sætter den krævede tid af, så får du i langt de fleste tilfælde et rigtigt godt resultat.

    Så, vælg den tandbørste, som du føler dig bedst tilpas med. Har du intet kendskab til el-tandbørster, så skulle du måske give dem en chance, så du er sikret netop dén tandbørstning, som du føler er den bedste for dig.

    Log ind

    Bliv gratis medlem