1. Skønhed & Helse
 2. Personlig pleje
 3. Elektriske tandbørster
 4. Elektriske tandbørster
Oral-B Pro 4000
Oral-B Logo

Eltandbørster er mere effektive end traditionelle tandbørster. Et genopladeligt batteri sparer penge på den lange bane. Børstehovedet kan både rotere, pulsere og oscillere.

Pris 1.000 kr.
·

Placering 159 i Elektriske tandbørster

Hoslange

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.2

Baseret på 177 anmeldelser

 • 5

  53%

 • 4

  28%

 • 3

  10%

 • 2

  3%

 • 1

  6%

Klaraaa
Niveau 6·3 år siden

Fremragende

Jeg er super tilfreds med denne elektriske tandbørste! Jeg har haft det i lang tid, og batteriet fungerer stadig lige så godt! Jeg har prøvet et par forskellige elektriske tandbørster siden før, men det er uden tvivl den bedste. Det har holdt længere end andre børster, der begyndte at blive sej efter et par måneder og få værre batterilevetid. Så er der en stor trykføler, der reagerer direkte. Forskellen mod en normal tandbørste er så stor, at du ikke ønsker at skifte tilbage, bare fordi dine tænder bliver så meget renere med en elektrisk tandbørste, så du ikke ønsker at være uden.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Oral-B Pro 4000 er 1.000 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle Oral-B Elektrisk tandbørste

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.