Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Oral-B Vitality Precision Clean

Oral-B Vitality Precision Clean

Det ideelle redskab til dine tænder. Når batteriet er helt fladt, er det nemt at oplade den. Modellen har 7.600 oscillerende bevægelser i minuttet.
Fra 139 kr. til 300 kr.
  • Butikker(16)

    Fra 139 kr.
  • Udenlandske(5)

    Fra 137 kr.

Med Oral-B Vitality Precision Clean elektriske tandbørste får du 7600 rotationer og 27000 pulseringer i minuttet.

Det giver dig en meget effektiv og samtidig skånsom tandbørstning. Der er indbygget en timer, så du får besked, når du har børstet tænder i 2 minutter. Der medfølger en opladerstation, som kan tilsluttes strøm eller batterier. Så kan du have din elektriske tandbørste med på farten. Der medfølger endvidere 1 stk. Precision Clean børstehoved.

Oral-B Vitality Precision Clean elektriske tandbørste fjerne mere plak end en almindelig tandbørste. Den polerer også overfladepletter væk fra tænderne og gør dem naturligt hvidere. Børstehovedet på Oral-B Vitality Precision Clean er udformet således, at den omslutter hver enkelt tand og fjerne plak og bakteriebelægninger. Børstehårene varierer i længde, så de kan komme til på selv svært tilgængelige områder.Når du børster dine tænder med en Oral-B Vitality Precision Clean elektrisk tandbørste, får du en langt bedre rengøring af dine tænder, end du ville få med en almindelig tandbørste. Samtidig rengør Oral-B Vitality Precision Clean elektriske tandbørste forebygger den langt bedre tandsten. Den hjælper dig også med holde dit tandkød sundt.

Med en almindelig tandbørste risikerer du at slide for meget på tandkødet, hvis du ikke tænker over at bruge den rette teknik, når du børster tænderne. På en elektrisk tandbørste roterer børstehovedet frem og tilbage i små cirkelbevægelser, så tandkødet ikke slides. Den elektriske tandbørste laver altså den rette børsteteknik for dig. Du skal bare holde børstehovedet vinkelret på tanden, og så skal du sørge for, at du kommer rundt til alle tænder. Husk at lade tandbørsten arbejde et par sekunder ved hver flade på tænderne, inden du flytter den til næste tand. En god metode er at gå lidt systematisk til værks. Start for eksempel i overmunden på ydersiderne af tænderne. Børst herefter ydersiden af tænderne i undermunden. Herefter er det indersiden af tændernes tur, og til sidst børster du tyggefladerne. Du kan også børste tungen for at få friskere ånde.

Oral-B Vitality Precision Clean holder samtidig øje med tiden for dig. Så er du sikker på, at du får børstet tænderne i de 2 minutter, som tandlægerne anbefaler. Det kan især være en fordel, når der er børn, der selv skal til at børste tænder. Den elektriske tandbørste er også let at bruge, hvis finmotorikken ikke er helt på plads. Også ældre mennesker, der har svært ved at hold om mindre ting, vil kunne have glæde af en elektrisk tandbørste.

Log ind

Bliv gratis medlem