Grand Theft Auto 5
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Grand Theft Auto 5 er det femte spil i en serie, der allerede anses som legendarisk. Det er en spilserie, der har revolutioneret computerspil grundet spiludviklernes nyskabende tilgang til, hvordan et spilunivers kan konstrueres.

Grand Theft Auto 5, eller bare GTA 5, er det hidtil mest ambitiøs spil fra udgiverne bag spilserien, Rockstar North. Selvom der inden spillets udgivelse var tårnhøje forventninger til dette spil, er fansene ikke blevet skuffede. Spillet er nemlig ekstremt vellykket, både hvad angår det grafiske og gameplayet.

GTA 5 udspiller sig i Los Santos, der er et område fyldt med natur, bakker og strande. Ligesom i de foregående GTA-spil har man en vis frihed til at gøre, hvad man vil i spillet. Man er ikke bundet til et prædefineret forløb, men i stedet for skaber man delvist selv historien og handlingen i spillet. Der er dog en overordnet storyline. Det primære formål for spilleren er, at denne skal opnå magt og penge. Målet er altså nogenlunde veldefineret, men midlerne til at nå dette mål kan være vidt forskellige.

Det er uden tvivl det mest ambitiøse spil, som Rockstar North nogensinde har lavet. Spilverdenen er større og flottere end i noget andet spil. Ligeledes er der indlagt en masse interessante, velskrevne og spændende historiefortællinger i denne verden. Ydermere er den online multiplayer-del i dette spil meget vellykket.

Spillet er udkommet til flere forskellige platforme, hvor PlayStation 3 altså er en af disse. GTA 5 er uden tvivl et af de mest populære spil til PS 3’eren, og dette skyldes nok de uendeligt mange timers underholdning, som dette spil er garant for. Man kan også tale om, at spillet har en terapeutisk effekt, for spillet giver netop spilleren mulighed for at agere anarkistisk og være den badboy, som spilleren ikke kan tillade sig at være i den virkelige verden. I GTA 5 kan spilleren stjæle fede biler, være flabet og kæk over for damerne og sende patroner af sted efter badboys uden de store konsekvenser.

Som ovenstående indikerer, kan spillet dog til tider godt være en smule barskt, og man skal derfor også være opmærksom på, at det ikke er et spil, der egner sig særligt godt for de mindste. Spiludgiverne har også fastsat en aldersgrænse på spillet, og man skal faktisk være minimum 16 år for at spille GTA 5.

Log ind
Bliv medlem