Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

LEGO Dimensions: Starter Pack

LEGO Dimensions: Starter Pack

Action, Adventure, PEGI Rating 7+
Flere egenskaber
fra 238 kr. til 706 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Find din indre helt og red dem, der har brug for hjælp i Lego-universet med en kombination af dit fjernsyn og de velkendte, elskede legoklodser.

Lego Dimensions Starter Pack er lavet for at få dig trygt og roligt ind i Lego Dimensions spillet. Og hvad er så Lego Dimensions, spørger du måske. Lego Dimensions er et helt nyt univers, der kombinerer Playstation og det at bygge Lego. Når du køber din Lego Dimensions Starter Pack følger der et USB-bræt med og minifigures med. Det er på dette USB-bræt, du kan bygge og stille dine minifigures og på den måde få dem ind i spillet. Lego Dimensions Starter Pack er virkelig muligheden for at kombinere alt det forældrene elsker ved Lego: fordybelse, kreativitet og det gode håndelag med det at spille, som børnene virkelig elsker. Lego har formået at tage det bedste fra begge verdenen og lave et helt fantastisk univers, hvor du bestemmer det hele.

Lego Dimensions Starter Pack er en mulighed for at starte dit eget helt drømmeunivers. Elsker du Gandalf, men ikke Frodo? Hvorfor så ikke lave et spil, hvor du som karakterer har Gandalf og Homer fra Simpsons? Eller et hvor Batman pludselig bor i Homers hus? Det er dig der vælger, når du spiller i Lego Dimensions og på denne måde er spillet virkelig også med til at udvikle din fantasi, fordi du kan finde påhelt nye historier og plot, når de forskellige karakterer ikke længere lever i hver sin historie. Alle Lego-figurer du kan købe til spillet har deres egne gadgets og evner, så en figur kan være smartere i en sammenhæng end en anden – mulighederne med Lego Dimensions er virkelig mange og spændende at udforske.

Lego Dimensions Starter Pack inkluderer også Playstation 3 spillet, der går ud på at Lego-figurerne skal løse forskellige opgaver og gåder ud fra deres evner og gadgets. På denne måde kan spillet hele tiden forny sig selv, fordi du kan sammensætte dine karakterer på en ny måde eller endda låne en karakter fra en ven, for der er virkelig mange Lego Dimensions karakterer at vælge mellem. Selve historien omhandler en Lord ved navn Vortech, der forsøger at kontrollere universet. Lego-figurene har alle en genstand, han skal bruge for at gennemføre den plan, men de vil naturligvis gerne forsøge at stoppe ham. Der er som altid masser af humor og spænding i Legos Playstation 3 spil, så køb det endelig til hele familien – de voksne kan også være med.