100+ overvåger
Saphe One+
ANNONCE

Fra Saphe

Saphe One+ trafikalarm

499 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

thansen

fra499 kr.

Billeskovs Pc

fra499 kr.

Autobremsen

fra499 kr.

HJ Kontorcenter

fra635 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

1.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  100%

Føler desværre falsk tryghed...

Produktet virker teoretisk set som lovet. Men "BIP BIP" advarsel og afstanden til en hændelse, især fartkontroller er ALT ALT for kort. Især hvis man også skal medregne at placeringen ikke er 100% nøjagtig , når andre har meldt ind under kørsel. Har i flere år brugt Fartkontrol.nu som betalende VIP bruger og det virker rigtig godt. Netop muligheden for at bestemme advarsels afstand til hændelse/lyd advarsel er en fin indstilling som Saphe One+ burde have. Havde naivt troet på at der med plus versionen ville være flere indstillinger, end i den billigere standard udgave Saphe One - som reklameret. Har testet Fartkontrol.nu (fra koblet bilens bluetooth) og Saphe+ samtidig og bevidst sigtet min kørsel mod et sted med melding om fartkontrol. Fartkontrol.nu er den helt klare vinder, da man bliver advaret i god afstand. Saphe One+ gav først lyd fra sig "når det var for sent"... Indtil der bliver rettet op på indstillingerne i Saphe appen, så ender Saphe One+ i skuffen med andet elskrot. Hårdt tjente penge spildt. Hvorfor valgte jeg så at købe en Saphe hvis Fartkontrol.nu virker godt spørger I måske? Det er fordi jeg har bøvl med at få lyden ud i bilens højtalere via bluetooth, men almindelig snak via mobilen virker fint. Så derfor skal jeg kigge på skærmen meget ofte, når jeg ikke kan kan høre sirenen.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Saphe One+ er 485 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 24 butikker.

Sammenlign alle Saphe Fartkontrol alarm

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.