Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home

Der er ikke de store udfordringer med strømkilden - bare slut ledningen til strøm og start maskinen. Maskinen har et vandforbrug på 500 liter i timen, hvilket er et fint niveau.

Pris 3.322 kr.
·

Placering 16 i kategorien Højtryksrensere

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.5

Baseret på 188 anmeldelser

 • 5

  73%

 • 4

  18%

 • 3

  2%

 • 2

  2%

 • 1

  4%

Fremragende

Jeg har haft den her i ca. 1 måned. Vaskede carport asfalten med T-raceren og det gik som en dans og blev ren som frisklagt asfalt 😀. Også kørte stenplader med mos og mange års lort... blev også som ny. Kan lide dysen, og du kan hurtigt ændre trykket, og du har ikke flere dyser. Sammenlignet med min gamle Kärcher kan jeg godt lide kompaktiteten af, at slangen kan rulles ind i vasketøjet i stedet for at have den separat før. Har ikke haft tid til at teste ansøgning med flaske, så jeg kan ikke kommentere det endnu.

Det er godt.

Enkel og glat. Bil og terrasse har fået sig en heftig spil og er som nye. Smart med en slange vind, den gør den nem at opbevare. Hvis der er noget, jeg bebrejder at klage over, er det prisen.

Det er godt.

Det er et fantastisk produkt med mange anvendelser, bare fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge det til.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home er 3.322 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle Kärcher Højtryksrensere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.