ANNONCE

Fra ComputerSalg A/S

Kärcher KHB 5 Battery, Batteridrevet, Sort, Gul, 200 l/t, 24 bar, Lithium-Ion (Li-Ion), 2,6 At (Batteri medfølger ikke)

774 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

3.2

Baseret på 61 anmeldelser

 • 5

  5%

 • 4

  26%

 • 3

  59%

 • 2

  3%

 • 1

  7%

Glat værre!

Har haft mulighed for at teste trykvasken i et par måneder. Ingen tryllestav, men gør det rent. Mange forskellige „dyser“ til forskellige anvendelser. Virkelig glat at kunne bruge det uden at sidde fast i et kabel. Det er også muligt at bruge det direkte med vandet i en spand eller sådan. Frihed på en måde. Den eneste minus er batterilevetiden: kort brugstid i forhold til opladningstiden.

Solidful produkt med svag batterilevetid

Jeg fik chancen for at teste Kärcher KHB 5 til en billigere pris og synes, det føles som et solidt, velbygget produkt. Desværre tog det lang tid at oplade batteriet, og så varede det ikke meget længe, så det passer bedst til mindre opgaver. Det havde en rigtig print til den type opgaver, jeg havde planlagt, cykler, altanas osv.

Glat med smart tilbehør.

Købt for en måned siden og er tilfreds med selve produktet. Har brugt det på udendørs møbler og cykel, synes at rense blid. Smart, at det kan bruges direkte fra vand lunk eller lignende, hvis det er langt fra vandforbindelse. Negativ er den ekstremt lange opladningstid. Det tager meget lang tid, før batteriet er fuldt opladet.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Kärcher KHB5 er 732 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 8 butikker.

Sammenlign alle Kärcher Højtryksrensere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.