Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Google Chromecast

Google Chromecast

Medietype: TV/Film og foto, Streaming tjenester: Chromecast, Trådløs kommunikation: Wi-Fi, Billedopløsning: 1920x1080, Udgange: HDMIVis mere
Fra 312 kr. til 403 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Cool Computer.dk

Google Chromecast ... ngle WIFI Black NL

Google Chromecast (20... Dongle WIFI Black NL

Google Chromecast (2018) Streaming Dongle WIFI Black NL

403 kr.
349 kr. ekskl. fragt
Til butik

Googles Chromecast er en af de billigste og mest alsidige gadgets, der forbinder dit TV til internettet. Kort sagt er den lille dongle det eneste du behøver for at streame youtube, Netflix, HBO eller hvad du nu ellers ønsker fra nettet direkte til dit TV.

Da den første version af Chromecast udkom i 2013, var det lidt af en revolution. Med det minimale setup, kunne man pludselig streame direkte til en TV-skærm uden at skulle bruge masser af penge på et dyrt og avanceret anlæg. Siden dengang er Google Chromecast opdateret på både hardware- og softwarefronten, men princippet er stadig det samme. Alt, du skal bruge for at streame til dit TV er en Google Chromecastdongle, et TV med HDMI indgang, et wifi-netværk og en telefon eller computer.

Den lille Chromecastdongle tilsluttes dit TV med det medfølgende HDMI-kabel. Når Chromecast-donglen er tilsluttet dit TV og en strømforsyning (USB eller adapter), kan du downloade Chromecast-appen i enten Google Play eller Apples App Store. Med en nem installation, tilslutter du din telefon, din tablet eller din computer til din Chromecast via dit eget wifi-netværk, og så er du ellers klar til at streame. Det kan du for eksempel gøre fra apps som Netflix, HBO, DR og lignende eller direkte fra den nye Chromecast app.

Det er også muligt at bruge Google Chromecast til musikstreaming af for eksempel Spotify til dit hjemmeanlæg eller TV. I princippet foregår det præcist på samme måde som med TV og video. På den måde undgår du at skulle afspille dit yndlingsalbum gennem en svag mobil højttaler eller besværlig tilslutning med kabler og stik.

En af de store fordele ved Chromecast er hvor simpel og billig en løsning det er. Chromecast kræver nemlig kun udstyr, de fleste har i forvejen. Det gælder både TV, wifi-netværk og mobiltelefon, computer eller tablet. Det betyder, at en Chromecast kan gøre streaming til et reeelt alternativ til kabel-TV eller andre dyre løsninger. Samtidig er en Google Chromecast hypertransportabel, og det er nemt at tage den med i for eksempel sommerhuset, på ferien eller hjem til bedsteforældrene, der måske ikke har børnenes nyeste yndlingsserier.

I modsætning til andre streamingløsninger følger der ikke udstyr som for eksempel fjernbetjening eller lignende med en Google Chromecast, hvilket bidrager til den lave pris. Det er både en fordel og en ulempe, idet Google Chromecast på den måde er billig, fleksibel og transportabel, men det betyder også, at det er nødvendigt altid at have en mobiltelefon, en tablet eller en computer ved hånden, hvis man vil streame fra nettet ved hjælp af Google Chromecast.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnChromecast
Type
MedietypeTV/Film og foto
Billed
Billedopløsning1920x1080
Understøttede videoformat1080p (Full HD)
Understøttede filmformat3D
Funktioner
HarddiskNej
OperativsystemChrome OS
Trådløst
Streaming tjenesterChromecast
Trådløs kommunikationWi-Fi
Wi-Fi Standard802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth aptXJa
Tilslutninger
UdgangeHDMI
HDMI Out1
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her