Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Apple TV 32GB (4th Gen)

Apple TV 32GB (4th Gen)

Medietype: TV/Film og foto, Trådløs kommunikation: Wi-Fi, Bluetooth, Billedopløsning: 1920x1080, Farve: Sort, Indgange: USB, LAN, Udgange: HDMIVis mere
Fra 1.135 kr. til 2.587 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Apple lægger sjældent skjul på, hvor vilde deres nye produkter er, når de lanceres, og således heller ikke Apple TV.

Apple TV blev nemlig lanceret som fremtidens måde at se TV på. Om det endnu fuldt ud er gået som Apple forudsagde, kan diskuteres, men med Apple TV 32 GB (4th generation), får du en elegant og funktionel streamingboks til dit TV.

Den største nyskabelse i forhold til tidligere versioner af Apple TV er at Apple TV 32 GB (4th generation) er designet med særligt blik for apps. Som bruger kan du nu browse i Apples app-store direkte fra dit TV, og installere alle de apps, du måtte ønske. Ligesom andre streamingbokse, har du adgang til for eksempel Netflix og Youtube, men med Apple TV 32 GB (4th generation), kan du også bruge alle de kendte Apple apps som for eksempel iTunes eller Apple Music. Det betyder, at du for eksempel kan afspille hele dit online eller indkøbte musikbibliotek direkte fra dit TV.

Når det gælder spil, er der også rigtig meget at komme efter hos Apple TV 32 GB (4th generation). Du kan downloade en række spil i Appstore og afspille dem direkte fra dit TV. Nogle kan du spille med den nye Siri-remote, der for eksempel kan bruge lidt som controlleren i en Nintendo Wii, altså med bevægelsesfølsomhed i forbindelse med eksempelvis sportsspil, mens andre bruger fjernbetjeningens touchpad eller knap. Det er også muligt at anvende bluetooth-controllere fra andre producenter eller linke dit TV op med din iPad eller iPhone.

Siri-fjernbetjeningen er i øvrigt også en nyskabelse på flere punkter. For eksempel fordi, der ikke er alle de mange gummiknapper, du kender fra din almindelige fjernbetjening. Derimod er der en touchpad, som du kan bruge ligesom du klikker på skærmen på din smartphone eller tablet. Det er også med denne funktion, du kan tilpasse alle dine menuer i spillet, så de passer perfekt til den måde, du bruger dit TV på. Bruger du mest Netflix, kan du nemt arrangere app’en, som den nemmest tilgængelige på skærmen. Som Siri-navnet antyder, kan du også stemmestyre dit Apple TV. Det fungerer i høj grad ligesom Siri-funktionen i en iPhone, så du kan kontrollere dit Apple TV 32 GB (4th generation) med din stemme. Det gælder både, hvis du gerne vil se film, åbne apps eller søger efter indhold.

Som en sidste bonus kan nævnes, at Apple TV 32 GB (4th generation) udover de mange apps og andre funktioner også inkluderer nogle af de smukkeste screensavers/pauseskærme, der nogensinde er lavet. For eksempel en langsom flyrejse over London eller Den Kinesiske Mur.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnTV 32GB (4th Gen)
Type
MedietypeTV/Film og foto
Billed
Billedopløsning1920x1080
Understøttede videoformat1080p (Full HD), 720p
Funktioner
EgenskaberApp funktion, Fjernbetjening, Widgets
HarddiskJa
HDD disk størrelse32.0 GB
OperativsystemApple
Trådløst
Trådløs kommunikationBluetooth, Wi-Fi
Wi-Fi Standard802.11ac, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Bluetooth aptXJa
Tilslutninger
IndgangeLAN, USB
LAN Ind1
USB TypeC
UdgangeHDMI
HDMI Out1
HDMI VersionHDMI 1.4
Optical Ud1
Design
FarveSort
Lyd
Understøttede lydformatAAC, AIFF, FLAC, MP3, WAV (PCM)
LydkompressionDolby Digital 5.1
Størrelse
Højde3.5 cm
Bredde9.8 cm
Dybde9.8 cm
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her